Mit csináljak abban az esetben, ha lassan mindenem megvan, de mégis kell valami még?
Figyelt kérdés
Sziasztok....37éves férfi vagyok, több mint 5 évig voltam vállalkozó, vendéglátásban, egyidejűleg csináltam 3 vállalkozást.korábban foglalkoztam,ingatlan hitellel, autó behozatallal, van robogom, cross motorom, autóm, élettársam várandós tolem...es van egy jó munkahelyem Ausztriában. Úgy érzem unalmas az életem,,,,mit csináljak???Kell valami ami kitolti a szürke hétköznapom.
Gondolom, lesz olyan ,aki azt fogja mondani, őrüljek, amig megjon a gyerek...
2016. dec. 11. 12:07
1/7 anonim válasza:
A korábbi üzleteid adóügyeiből szivárogtass ki pár dolgot. Utána izgibb lesz az életed.
2/7 anonim válasza:
Neked egy hobbi kell. Keress valami hobbit, kreatívat, vagy sportot.
3/7 anonim válasza:
Valami sport, amit szívesen űzöl vagy barátok, akikkel ki tudsz mozdulni.
4/7 anonim válasza:
Nem, nincs veled baj, az ember természetéből fakadósan sajnos ilyen.
Keress egy elfoglaltságot, hobbit, egy tevékenységet amit szeretsz és leköt és kikapcsol, az is segít ilyenkor. Valószínűleg rád is fér.
5/7 anonim válasza:
bnődet fedd feleségül, pár év múlva váljatok el.. ő elviszi a vagyonod felét + fizethetsz gyerektartást is. Egyből lesz izgalom az életedben!
7/7 anonim válasza:
Tsnulj meg horgászni , minden gondod megoldódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!