Mit tennétek ha rajtakapnátok a legjobb barátotokat amint megöl egy embert?
Figyelt kérdés
(csak elméleti kérdés)
gyűlölte az illetőt mivel tönkretette az életét,
segítenétek neki vagy feljelentenétek
2020. dec. 20. 23:23
21/26 anonim válasza:
Azt hiszem belekeveredni azért nem akarnék, megmondanám neki, hogy én nem láttam semmit.
22/26 anonim válasza:
Magamat ismerve,valószínűleg sokkot kapnék,nem tudnám,mit csináljak és hirtelen úgy érezném,hogy egy idegennel állok szemben és nem a barátommal,mert valószínűleg olyannak ismerném,akitől ez teljesen idegen.
Nem gyilkosság ugyan,de megcsalás már a fülembe jutott,csupán ebből indultam ki,akkor ezt éreztem,hirtelen elbizonytalanodtam,hogy kivel is vagyok együtt.
23/26 anonim válasza:
Manapság egy gyilkosságot már nem lehet megúszni, csak nézz hekyszineloket a tv ben. A valóságban annál jóval többet is tudnak. Szóval én ebben nem lennék társ, mert engem is le csuknak.
25/26 anonim válasza:
lehet hogy a legjobb barátom de akkor is meg ölt egy embert úgy hogy szolnék a redőrségnek
26/26 anonim válasza:
Engem nem érdekelne. Mondanám, hogy hu ba**zd meg! Én nem láttam semmit, itt sem voltam! Majd ha ráérsz hívjál! És elmennék a helyszínről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!