A legjobb barátnőm le akar rázni?
Van egy srác szeptemberbe jött az osztályunkba és a legjobb barátnőm szerelmes lett belé. Mostanában pedig már mindig róla beszél és ha nem is a srácról akkor vagy magáról vagy a srác barátairól, kutyájáról. Konkrétan olyan mintha ott lenne velünk a fiú. Ma is a fiú azt mondta a barátnőmnek hogy nem jön suliba a barátnőm pedig elhitte es azert nem jött mert a srác sem. Csakhogy a fiú hazudott mivel jött suliba es szerintem nyilvánvaló hogy le akarja koptatni a barátnőmet. Megkérdeztem a barátnőmtől (messengeren) hogy mizu vele es nem válaszolt nekem. Fel is hívtam de kinyomott a srác pedig órák után mondta hogy neki bezzeg egész órán írogatott. Szerintetek már nem akar a barátnőm lenni? :( (Egyébként én nem kedvelem a srácot)
(A szó ismétlésekért bocsi)
Ha voltatok ma suliba akkor gondolom általános iskolások vagytok még.
Nekem legjobb barátnőm engem 8.ban akart lecserélni, kb 3 hónapig mással barátkozott(aztán azt elég durván magbánta mert nagyon gáz volt a csaj). Próbálj meg vele türelmes lenni és egy picit mások felé is nyitni mert lehet eltarthat egy darabig. Én végül visszakaptam a barátnőm,sőt 2,5 éve járunk is^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!