Látom, elég sokan nullát írtok.
Nektek nem származik hátrányotok a barátokból való hiány miatt?
Nekem sincsenek barátaim, rendszeresen le is szidnak emiatt.
Nem szid le senki, de úgy érzem, rengeteg hátránya van annak, hogy nincsenek barátaim, igen.
Hogy miért nincs társaságom, azt hosszú lenne leírni, részben az én hibám, részben nem tehetek róla, de úgy érzem, hogy a hibáim ellenére nem "érdemlem ki" a magányt.
Talán még a nagyim macskája az egyik legjobb barátom (konkrétan vele nőttem fel), de őt a korona miatt nem láthatom, mamámnak rossz az immunrendszere.
Jövőre lesz 15 éves... <3
Nem túl sok barátom akad, leginkább a párom miatt van egy-egy, de ők nem az én barátaim.
20 vagyok.
Jelenleg 0 / 21f
Mivel nem nagyon bízom emberekben és eléggé befelé forduló személyiségem van. Nem nagyon hiszek a második esélyben és ezt másoknak is hangsúlyozom, hogy velem is ilyenek legyenek. Viszont örülök annak ha ők kezdenek el ignorálni, mivel amúgy sem azon kattogok egész nap, hogy vajon mit szúrtam el. Így kellett történnie és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!