Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy éreznétek magatokat, ha...

Hogy éreznétek magatokat, ha az egyik közeli barátod, aki az ellenkező nembe tartozik, szerelmet vallana neked?

Figyelt kérdés
Elsősorban középiskolás fiúk véleménye érdekel, de úgy igazából bárki írhat
2019. okt. 2. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Hát nem örülnék neki...
2019. okt. 2. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
Ez már csak a tulajdonságaitól függene meg hogy mennyit etyepetyélt össze vissza
2019. okt. 2. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Örülnék, hogy ingyen melegíthetem ezentúl a kolbászom.
2019. okt. 2. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolás már elég régen voltam, de ha egy közeli nőismerősöm szerelmet vallana, az a papírforma érvényesülése lenne. Férfi és nő közti barátság (főleg közeli) ugyanis nem létezik. :)
2019. okt. 2. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Felnőtt férfi vagyok, de örülnék egy ilyen nőnek.
2019. okt. 2. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Erre vágyom már mióta... :) csak egy a probléma, hogy nincsen ellenkező nemű közeli barátom. (N)
2019. okt. 2. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Bár egy ideje már befejeztem a középiskolát (közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz), de...

Ez nagyban függ attól, ki az az illető. Ha osztálytárs, akkor kizárt hogy belemennék, basztam már rá ilyennel elég rendesen. Ha viszont nem, akkor adnék egy esélyt a dolognak, ha látok esélyt a sikerre.

2019. okt. 2. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
"Nah, ennek a barátságnak is annyi" ezt gondolnám. Kicsit elszomorítana a dolog.. nehéz nomális barátokat találni.
2019. okt. 2. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek a férfi és nő közötti barátságban, legalábbis nálam sosem működött, mert a barátok általában többet akartak egy idő után. Aki meg nem, ahhoz én kezdtem el vonzódni, de hiába. Ezért nem barátkozom komolyabban férfiakkal, vagy ritkán találkozom velük. Amikor szerelmet vallott valaki, akkor rendre megszakadt a barátság, mert nem akartam kínozni azzal, hogy közös programokat csinálunk, közben ő rám vágyódik. Olyan még egyszer sem fordult elő, hogy kölcsönösen kialakuljon érzelem, mert azt igen jól fogadnám.
2019. okt. 2. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!