Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan barátotok, aki már...

Van olyan barátotok, aki már nincs az életetekben, de gyakran eszetekbe jut?

Figyelt kérdés
Mivel kapcsolatban gondoltok rá, és mi miatt nem a régi már a viszonyotok?

2020. dec. 17. 13:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Több is volt.

Volt egy áltis legjobb barátnőm, itt laktak 5 percnyire, nagyon sok időt töltöttünk együtt. Nekem és neki is volt kutyája. Szóval suli után együtt mentünk kutyát sétáltatni. Kb elválaszthatatlanok voltunk.

Aztán ahogy elballagtunk. A Héven még össze futottunk,mert 5 megállót mindig együtt mentünk,nekem előbb kellett a sulihoz leszállni,ő meg ment tovább Pestre. Aztán nem találkoztunk 2-3 hétig ha jól emlékszem, próbáltam ráírni,de nem válaszolt... 3 hónapig nem láttam... nem tudtam róla.. aztán láttam,köszöntem neki,köszönt,de hátrább ment a megállóban,mondta ő most hátul száll fel. Ez így ment,egy darabig utána megint nem láttam. Illetve ha láttam is nem köszönt. Eléggé mulya,félős voltam akkoriban, nem is igazán mertem megkérdezni mi a baja. Azóta is bánom. Aztán utána többet nem láttam és azóta sem. Szülei itt laknak és a húga is. Pont valamelyik nap gondolkoztam,hogy a húgára ráírok,hogy miújság van a növérével. Csak mivel nem tudom mi történhetett. Félek,hogy netán baj és nem szívesen szakítanék fel sebeket.

Nem sűrűn,de időnként ő is eszembe jut,hiába rég volt.

Másik volt legjobb barátnőm,nos ő tényleg mély nyomott hagyott.

5 év baromi szoros barátságunk ment tönkre. 2 éve nem beszélünk már.Be pasizott és totálisan leszart. Aztán megbeszéltük,kibékültünk,erre kiderült,hogy terhes. Na és terhessége alatt amit velem művelt,meg utána.. Hagyjuk is.. igazából folyamatosan csak lökött el magától a hülye viselkedésével. Szóval össze vesztünk. Azt mondta ÉN ne írjak neki soha többé. Ezt biztos megbánta én 2 év alatt egyszer sem kerestem. Ő ennek ellenére kb 2 havonta rám ír,de nem igazán tudunk miről beszélgetni,mivel barátságunk utolsó egy éve eléggé viharos volt. Megkönnyebbültem,hogy vége lett. Viszont valahol hiányzik, hiányoznak a beszélgetések,bulizások. De amiket tett nem tudom megbocsájtani.

2020. dec. 20. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

Van. Még középiskolás korunkban ismerkedtünk meg egy elég faramuci helyzet miatt,mert a srác kiköpött mása volt annak a fiúnak,akibe szerelmes voltam,de szünetet tartottunk (amúgy is távkapcsolat volt az elején).

7 évig voltunk barátok,igaz,főleg csak neten,mert ő összejött egy lánnyal,aki baromi féltékeny volt még így is és többször letiltott a srác profiljáról. Ilyenkor persze ő szinte azonnal visszavett és megmagyarázta a dolgot. Viszont 2 éve semmi. Bár látom a profilját,de se jelölni nem tudom,se írni neki...halvány fogalmam sincs,hogy most ezt melyikük csinálta. Az a magyarázat szinte adja magát,hogy megint a csaj volt,de ha ő lett volna,akkor a srácnak csak feltűnne így 2 év után,szóval ez inkább arra enged következtetni,hogy ezúttal ő szakította meg a kapcsolatot. Szóval igen....rá sokszor gondolok és szoktam is róla álmodni,általában pont olyanokat,amikben magyarázatot ad,mivel nincs lezárva,nem tudom,hogy mit rontottam el én,vagy ő,vagy mindketten vagy egyikünk se...ha pár sort kaptam volna,vagy csak simán elköszön,akkor szerintem mostanra már nem gondolnék rá.

2020. dec. 21. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!