Srácok, mi volt a legnagyobb kaland eddigi életetekbe, amibe belevágtatok?
Pár éve kezdtem el túrázni, most vagyok 30.
Nincsenek őrült nagy kalandjaim, de a magam szintjén kalandos dolgok keveredtek ki sokszor.
Túráztam egyedül erdőben 40-50 km-t, találkoztam vaddisznóval, sátraztam egyedül 3 napot, túráztam már 40+ fokban, esőben, sárban, hóban, ködben, éjszaka, éjszaka-esőben-viharban.
Megismertem embereket. Nálam ezek alapvetően egyszeri ismeretségek, egymáshoz csapódunk, majd túra végén elbúcsúzom és megyek tovább. Túráztam így már fiatal társasággal, idősebbekkel, teljesítményre menőkkel, csinos lánnyal.
Legutóbb tegnap-ma este voltam túrázni, hozzá csapódtam másik társasághoz, volt hóesés eső, sár, lemerült telefon, lemerült elemlámpa, esés-kelés.
Amit bánok, hogy utólag sokkal hamarabb is elkezdhettem volna. 10+ éve vagyok Budapesten, soha nem mentem el semerre. Illetve amiben fejlődnöm kellene, hogy nem kellene "elengedni" a túratársakat, hanem tartanom kellene velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!