Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket is zavar, ha valaki...

Titeket is zavar, ha valaki napokkal később válaszol az üzenetetekre?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar, mert sokat fent vannak pedig Messengeren.

Oké, hogy nem vagyunk kapcsolatban, tehát nem is várhatom el, hogy a listájuk első helyén legyek, de mivel konkrétan 1-2 soros üzenetekről van szó, nyilván lehetetlen, hogy ne legyen egyetlen percük sem válaszolni rá.

Valószínűleg túlreagálom, vagy mást is zavar az ilyen? Ezek után nem nagyon van már kedvem nekem sem beszélni.

2020. dec. 5. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavar ha egy üzenetre csak napok múlva válaszolnak. Nem a kőzösségi médiában élem életem.

Ha nagyon fontos valami akkor telefonálok.

2020. dec. 5. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, mint 1-es válaszoló.

Lényegében így szoktam lassítani a levelezés tempóját, szándékosan (már azzal, aki olyan egyből visszaválaszolós típus.)

2020. dec. 6. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy létezik valami netes etikett, állítólag két napon belül azért illik válaszolni (mondjuk ez nem a messengerre vonatkozik, hanem a sima emailezésre.)
2020. dec. 6. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!