Titeket is zavar, ha valaki napokkal később válaszol az üzenetetekre?
Eléggé zavar, mert sokat fent vannak pedig Messengeren.
Oké, hogy nem vagyunk kapcsolatban, tehát nem is várhatom el, hogy a listájuk első helyén legyek, de mivel konkrétan 1-2 soros üzenetekről van szó, nyilván lehetetlen, hogy ne legyen egyetlen percük sem válaszolni rá.
Valószínűleg túlreagálom, vagy mást is zavar az ilyen? Ezek után nem nagyon van már kedvem nekem sem beszélni.
Én azt vettem észre, hogy ha azonnal válaszolok valakinek, akkor egyből "viszontválaszol", és akkor már chatelés alakul ki, nekem meg nincs kedvem egész nap üzenetváltásokra.
Én pl. ezért szoktam később válaszolni. Jó, nem napok, de van hogy több óra múlva.
Engem nem zavar!!!
Hanem kijjakaszt de irtóra!
Van, hogy nekem nem órákkal, de nem is napokkal hanem hetekkel vagy olyan is előfordult,hogy 2 hónappal később válaszolt valaki a messenger üzimre!!!
Na ez kiverte már nálam a biztosítékot!
Meg nekem úgy kell ráírnom sokszor konkrétan zaklatom az embert akinek írok hogy írjon mááá vissza, na akkor hajlandó vissza írni,de amúgy mint mondtam nem jellemző hogy írnak vissza sajnos!!!!
Olyan nem volt még, hogy valaki napokkal később válaszoljon. Ha órákkal később válaszol, betudom annak, hogy biztos dolga volt, nem ért rá. Én egyébként ha nem sürgős, va, hogy direkt később nézem meg az üzenetet. Oké, nem napokkal, hanem mondjuk 20-30 perccel, mert nem akarom, hogy azt higyjék, egész nap fent vagyok és nincs jobb dolgom, mint válaszolgatni. Plusz ha csinálnék valamit, pl. olvasok, azt nem akarom percenként megszakítani, míg válaszolgatok.
Egy ismerősöm sértődött be mindig azon, ha később válaszoltunk neki (ilyen 20-30 percekre gondoljatok), vagy ha nem szóltunk, hogy most nem fogunk tudni válaszolni, mert dolgunk lesz. Na, az már irritálóbb volt.
Én folytatok olyan levelezést, ahol néha eltelik 1-2 hónap is, mégis az egyik legközelebbi barátomnak tartom az illetőt.
De ez nyilván a barátság, hozzáállás kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!