Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért keresett meg most?

Miért keresett meg most?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden összefoglalni mi történt, bocsi, ha hosszú lesz.

Még középsikola alatt megismerkedtem egy lánnyal, legyen a neve Kitti. Összebarátkoztunk, én 17 voltam akkor, ő 15. Nagyon jóba lettünk stb.

Én elköltöztem egy másik városba egyetemre, ő a kis falujában maratd, de tartott a kapcsoltatot, eljártunk bulizn, ezzel azt akartam mondani, hogy attól, hogy egyetemista lettem, nem sz-rtam le őt, beszélgettünk chaten szinte mindennap...

Neki volt egy elég rossz kapcsolata, a pasi megcsalta, megalázta stb. Nekem sirta el a bánatát, nekem panaszkodott milyen szar, de nem akar szakitani, mert szereti..

Aztán 2016 őszén összejöttem egy fiúval, ők is szakitottak és elmondta, h talált mást, én örültem neki, azt hittem hogy attól hogy nekem is van barátom nem lesz az h kerüljük egymást, részemről tuti nem,én gyakran kerestem, ő engem nem...

Kb. fél év járás után a pasi megkérte a kezét, én gratuláltam stb próbáltam vele beszélgetni, kontaktusba lépni, ő alig irt, egy évre rá terhes maradt, kitette a képet fb-ra, gratuláltam neki, ő meg eldicsekedett hogy egy hónap múlva LAGZI. na én lesokkolódtam, h minket nem hivott meg... Odáig fajult ez, h az utcán elment mellettem és azt mondta hello....

Én nagyon magam alatt voltam, hogy egy nagyon jó barátnőm akivel évekig jóba voltam igy viselkedik...

Aztán pár hete rámirt egy hosszú hosszú regénnyel, h nagyon hiányzok neki, bocsánatot kér, találkozzunk, könyörög érte és megtudok mindent miért nem tartotta velem a kapcsolatot. Állitólag beteg volt, oké, elhiszem DE akkor miért tudott mást meghivni a lagzijába, engem nem?

Szerintetek?

Most néha rám ir, h mizu stb. De én nem tudok vele őgy beszélgetni mint 4 éve.....

2020. nov. 24. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Felnőttetek, változtatok, eltávolodtatok. Természetes.

Nagyon túl van misztifikálva ez a bff hülyeség.

2020. nov. 24. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
az oké, hogy eltávolodtunk, elfogadtam nagy nehezen, de akkor miért most akar megint barátkozni velem?
2020. nov. 24. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs más, akinek elsírhatja a bánatát, és eszébe jutottál.
2020. nov. 24. 15:18
 4/6 TR75 ***** válasza:
100%
Találkozz vele és hallgasd meg. És nyugodtan elmondhatod neki, hogy nem esett jól, hogy ennyire levegőnek nézett. Aztán meglátod.
2020. nov. 24. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Aki indokolatlanul, megbeszélés nélkül megsértődik s el távolodik tőled, úgy gondolom, jellemzi a természetét. Azok, akik ilyen érzelmi ingadozáson mennek keresztül, valószínűsíthető, hogy ismét megteszik. Mivel minőségi kapcsolatokra szánok időt, ezért a lányt egyértelműen hanyagolnám olyanra, akinek nyilvánvaló, hogy egy kapcsolatban számít a másik, és ha baj van, akkor először kikommunikálja.

Olyan indokot írt, h beteg volt, ami csak egy kamus magyarázat a tetteire, ahelyett hogy őszintén elmondaná, haragudott rád valamiért, mert félreértett téged. Nem szavahihető ember.

2020. nov. 24. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első négy válasz tuti jó, az 5. viszont szerintem csak félig hasznos, mivel az igaz, hogy lehet a jelleme ilyen - nekem is van egy ilyen VOLT barátnőm, akiről én éppen ezért távolodtam el, mert nem bírtam ezt elviselni tőle, konkrétan úgy szakítottam vele, mintha jártunk volna, de mondjuk az is igaz, hogy húszévesek voltunk akkor, lassan húsz évvel ezelőtt, ma már tán máshogy reagálnék rá, annyit változtam azóta, máshogy tekintek az ilyen esetekre, meg a saját igényeimet, határaimat is jobban meg tudom védeni, ezért pl. nem feltétlenül keresném társaságát, de ha ő keres, akkor meghallgatnám és próbálnék segíteni neki - és akkor most én is azt tanácsolom neked, amit a régi énemnek is mondanék, hogy ne feltétlenül keresd a társaságát, de ha ő keres, hallgasd meg, hogy mi mondanivalója van számodra, ahogy alapból is tőle kéne ezt megkérdezned, nem tőlünk itt, ugye...

Az a fele viszont az 5. válasznak, hogy a betegség kamus magyarázat egyáltalán nem biztos, pl. lehet lelki betegsége is, pl. a bipoláris zavar mániákus depresszió fázisának jellemzője az eltűnés, amit nagyon nehéz a közeli környezetnek felismerni és elviselni, hogy elérhetetlenné válik az illető, és akár sima depressziója is lehet, lehetett, pláne anyaként, klasszikus szülés utáni depresszió, vagy attól függetlenül is, amikor az ember ki sem lát a saját nyomorából, ez nagyon is komolyan veendő betegség, mert akár öngyilkosságig is fajulhat a szintje, amire éppen barátokra van szüksége a terápia mellett, hogy érezze mások elfogadását és szeretetét, és még kismillió más betegsége is lehet, hogy tényleg volt, tehát add meg neki a lehetőséget, hogy elmondhassa, hogy miért nem hívott meg az esküvőjére, ami tényleg egy fájó pont lehet számodra, tapasztalatból mondom, és nem csak a Csipkerózsika vagy Hófehérke meséjéből a duzzogó meg nem hívottak bosszúja miatt, hanem mert én is jártam így, és naná, hogy az az esküvő csak egyszer volt és nem lesz többé.

Nagy általánosságban is érdemes mindig mindenkinek mindenkiről és minden helyzetben mindenről a legjobbat feltételezni, mert sosem lehet tudni, hogy tán az a valóság és máris mennyivel jobban érzed te is magad úgy, ha tiszta lelkű maradsz és nem gyanakvó, ugye? ;)

2020. nov. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!