Szerintetek ezt vehetem annak, hogy veszekedés után keresett?
Az egyik jó barátommal eléggé összevesztünk, a 7. éve van mosolyszünet, semmit sem beszélünk egymással. Kicsit alattomos módon nem mondott el nekem valamit velem kapcsolatban, amit másoknak igen, és nekem egy másik havertól kellett megtudnom.Elég kínos volt. Akkor én kitöröltem Facebookon az ismijeim közül. És ő egyik barátunknak írta hogy én kitöröltem. Honnan tudta még aznap hogy kitöröltem? Talán üzenetben rám akart írni? Egyik haver azt mondta neki, hogy beszélje meg velem. De ő azt mondta hogy én azt mondtam neki hogy hagyjon békén. Aztán egyik barátom mesélte hogy kérdezte tőle a srác hogy köztünk javulhatna-e a kapcsolat és mondtam h igen, de valszeg nem adta át mert nem történt semmi... vagy nem tudom...ezt vehetem mrgkeresésnek? Vagyis szerintetek érdehelhetem a srácot? Mert ő személyesen nem jött velem megbeszélni
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!