Jól érzem, hogy lelkiszemetesnek használ a "legjobb" barátnőm?!
12 éve vagyunk Barátok, mindkettőnknek van gyereke, én egyedülálló szülő vagyok ( párom van, csak nem velünk él)
Nos barátnőm ilyen 2-3 maponta rám zuditja a szar dolgokat amik vele történnek, (alig ír vmi normális témáról) ezzel nem is lenne baj, de ha én írok neki az én problémáimróp, vagy ha az örömömet szeretném vele megosztani, akkor azt ívesen lesz*rja. Konkrétan alig reagál rá, van, hogy ha jó dolgokról írok neki, akkor inkább 1,5-2 napig nem is válaszol, de akkor is csak valami sablon szöveget.
Nekem elég friss az új kapcsolatom, és ugye rózsaszín köd, stb stb.. de nem merek neki semmi jót leírni ami velünk történik párommal, mert folyton olyanokat mond, hogy jaj ők is így voltak a párjával az elején, meg h jaj majd ha egyszer össze költözünk akkor majd úgyis megváltozik minden meg stb stb... Megtudta, hogy mennyit keresek (ugyan azt dolgozzuk, csak máshol) és ezen is kiakadt, konkrétan napokig vágta a fejemhez üzenetben stb stb..
A gyerekét is folyton szapulja, előttem ütött is már rá meg stb stb.. aztán meg ilyen 10-20 képet küld a gyerekről nekem h nézzem már milyen gyönyörű stb stb viszont az én gyerekemrol soha nem kerdez meg semmi ilyen.
Jól gondolom, hogy csak " kihasznál"???
Mit kéne tennem? Segítsetek......
10-es , kb ugyan ez barátnőm is.
Ha en írok vmit vagy epl h válaszol, vagy még csak nem is reagál semmit.
Arról nem is beszélve, hogy kizárólag csak akkor ír, ha valami panasza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!