Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jól érzem, hogy lelkiszemetesn...

Jól érzem, hogy lelkiszemetesnek használ a "legjobb" barátnőm?!

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk Barátok, mindkettőnknek van gyereke, én egyedülálló szülő vagyok ( párom van, csak nem velünk él)

Nos barátnőm ilyen 2-3 maponta rám zuditja a szar dolgokat amik vele történnek, (alig ír vmi normális témáról) ezzel nem is lenne baj, de ha én írok neki az én problémáimróp, vagy ha az örömömet szeretném vele megosztani, akkor azt ívesen lesz*rja. Konkrétan alig reagál rá, van, hogy ha jó dolgokról írok neki, akkor inkább 1,5-2 napig nem is válaszol, de akkor is csak valami sablon szöveget.

Nekem elég friss az új kapcsolatom, és ugye rózsaszín köd, stb stb.. de nem merek neki semmi jót leírni ami velünk történik párommal, mert folyton olyanokat mond, hogy jaj ők is így voltak a párjával az elején, meg h jaj majd ha egyszer össze költözünk akkor majd úgyis megváltozik minden meg stb stb... Megtudta, hogy mennyit keresek (ugyan azt dolgozzuk, csak máshol) és ezen is kiakadt, konkrétan napokig vágta a fejemhez üzenetben stb stb..

A gyerekét is folyton szapulja, előttem ütött is már rá meg stb stb.. aztán meg ilyen 10-20 képet küld a gyerekről nekem h nézzem már milyen gyönyörű stb stb viszont az én gyerekemrol soha nem kerdez meg semmi ilyen.

Jól gondolom, hogy csak " kihasznál"???

Mit kéne tennem? Segítsetek......

2020. nov. 23. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem boldog és nem elégedett az életével. Nem gondolnám, hogy szándékosan csinálja ezt, csak sajnos be van fordulva és meg van keseredve a leírásod alapján ez egyértelmű.
2020. nov. 23. 09:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán ridegnek tűnök, de nem biztos hogy erőltetni kéne egy ilyen mérgező barátságot.
2020. nov. 23. 09:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de 1,5 éve ez van.. minden héten leírja ugyan azokat a történeteket. Az én életem se fenékig tejfel, mégse írom le minden másnap ugyan azt.

Szeretem őt, de itt van a gyerekem, egyedül nevelem, elég szart kapok a családomtol és akkor heti 5x hallgassam/olvassan órákon keresztül...

Múltkor elmentünk "csajos napot" tartani. Konkrétan 6 órán keresztül savazta a gyerekét, meg a pasiját úgy, hogy engem nem hagyott szóhoz jutni max annyira, hogy értem vagy aha v ilyesmi... Nem zavartatta magát.

Ráadásul a párja nagyon jól keres, mégis nekem ízel, hogy tobbet kapok, mint ő.....

2020. nov. 23. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha egyszer neki is elmondanád, hogy hogy érzed? Lehet először meglepődne, lehet meg is sértődne, de utána ha tényleg legjobb barátnőd szerintem átgondolná és változtatna.
2020. nov. 23. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Tudod, inkább életem végéig egyedül, mint egy ilyen "barátnővel"!
2020. nov. 23. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezt 12 éve tűröd?

Rosszabb, mint egy ellenség!

2020. nov. 23. 09:37
 7/11 A kérdező kommentje:

Már próbáltam vele beszélni erről nem is egyszer. Vesztünk is már össze stb stb... De nem hat semmi

Tudom, hogy hanyagolnom kéne, de egy ilyen döntést nehéz meghozni...

2020. nov. 23. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy hanyagolnod kéne, akkor hajrá!!

Ha meg nehéz meghozni ilyen döntést: te döntöd el, te határozol, DE vállald a következményét is! Ha marad a "barátnő", akkor NE panaszkodj a gyakorin!

Nagyon ovis a tempó, nőj fel végre!

2020. nov. 23. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod meg érezned, de szerintem nem érdemes egy ilyen (barátságnak nem mondható) kapcsolatot fenntartani. Főleg, hogy már próbáltál erről beszélni vele. Ha valaki tényleg fontosnak tart, és valóban érdekli, hogy mi van veled, akkor érdeklődik felőled, odafigyel rád. Ezen nincs mit szepíteni.

Saját tapasztalatból mondom, hogy az ilyen emberekkel jobb leépíteni a kapcsolatot. Biztos vagyok benne, hogy tudsz találni olyan barátokat, akik valóban odafigyelnek rád és értékelnek.

2020. nov. 23. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. Mindig, de mindig az ő gondjaival, problémáival volt tele a kettőnk levelezése. Ha nekem volt nagyobb gondom, akkor átsiklott felette. Ez ment 4 évig, aztán egyszer megszakítottam a levelezést. Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen nagy megkönnyebbülés volt, mintha egy terhet tettem volna le.
2020. nov. 23. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!