Ezzel arra célzott, kicsi a mellem?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki külföldön kamionozik, és mondta, hogy tudna szerezni egy bizonyos márkájú pulóvert, olcsóbb áron, mint amennyiért nálunk lehetne venni. Hogy kell-e? Mondom igen. Kérdezte a méretemet, mondtam, hogy M-es. Azt mondta az szerinte is jó lesz, mert a húga is akkorát vett és jó lett rá, és kb. ugyanakkorák vagyunk magasságban és súlyban is, és hogy nekem sincs nagy csöcsöm. Hát mondom kösz... Azt mondja most mi van, ez az igazság, nem bántásból mondja, szerinte pont jó egyébként, attól még lehet szép melle valakinek, hogy nem nagy. Tudom, hogy kicsi a mellem, egyébként épphogy a B-s melltartó jó, de ilyet akkor se illik mondani szerintem. Biztos neki is rosszul esne, ha azt mondanám kicsi a pöcse, még ha igaz is lenne. Egyáltalán mit foglalkozik az én mellemmel, ha csak barátok vagyunk? Nektek nem esett volna rosszul? Csak szerintem volt ez illetlen beszólás?2020. nov. 15. 16:38
21/21 anonim válasza:
"de hogy ezt még szóvá is teszi, ráadásul ilyen bunkó módon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!