Ezzel arra célzott, kicsi a mellem?
"Ezzel arra célzott, kicsi a mellem?"
Célozhatott arra is, de inkább azt mondta, hogy nincs nagy melled.
"és hogy nekem sincs nagy csöcsöm. "
Így fogalmazott?
"attól még lehet szép melle valakinek, hogy nem nagy"
Itt kifejezte, hogy nem rosszból mondja. Te viszont nagyon magadra vetted, de ennyiből nem akart rosszat szerintem. Viszont túl nyíltan volt intim olyannal, akivel nincs ilyen minőségű kapcsolata, ezért vigyáznia kellett volna ezzel.
"Nektek nem esett volna rosszul?"
Ha nem érezném jól magam a kis mellemmel, akkor rosszul esett volna. Ha viszont leszarnám, amit mások mondanak, nem érdekelt volna. De nehéz írásban, lehet az élő teljesen más, mint ahogy elképzelem. Ha ilyen nyomulós, perverz módon mondja, akkor lenéztem volna őt. Ha viszont félvállról beszél erről, akkor tudnám, hogy ő csak így beszél, és nem tudja, hogy ez másoknak illetlen is lehet.
"Csak szerintem volt ez illetlen beszólás?"
Az volt szerintem, érthető a hozzáállásod. De ne vedd túl komolyan.
Nem fura ... a haverodra kiakadsz, hogy csocsozik es ez mennyire zavar, itt meg mast sem csinálsz mint a kis melleidrol beszelsz :)
Szoval szerintem ez csak hiszti!
"Ezért utálom a melleimet, de hogy ezt még szóvá is teszi? Ha lenne pénzem rá, biztos megcsináltatnám nagyobbra."
Ő nem tudta, hogy neked ez rossz, és utálod őket. Ismerd fel, hogy csak te érezted támadásnak, nem volt az valójában, az írásodból ítélve.
Ha megcsináltatnád, akkor szerintem inkább lenéznének téged, mert műmelled van. A kis mell jó, sok barátom is jobban szereti.
Ha nagy mellel születtél volna, akkor annak látnád a rossz oldalait. Úgy éreznéd fáj tőle a hátad, minden férfi azt nézi és nem is rád figyelnek, hanem csak a testedet nézik. Szerintem nem számít, mid van. Ha az ellenkezőjét kaptad volna, azzal is elégedetlen lennél, mert ez csak az elégedetlenségről szól. Ha mást kapsz, akkor abban is a hibát kezded el látni. Nem külsőleg kell változnod, hanem belsőleg.
mekkora neg.
és be is jött.
respect a srácnak.
Én sem vagyok cicis 85B nekem bőven tökéletes.
A nagy lógós cici szerintem nem szexi.
Ne rugózz ezen, nem akart vele bántani,de nagyjábol ez a téma pont olyan mint nekünk a kolbász. 15centis pusztitó az már átlag feletti a nők nagy részének jó is mégis a 20centiset szeretné minden férfi. Hiába pokoli az élet egy akkora dorongal mégis azt sulykolta a tarsadalom,hogy nagy bottal lehet csak igazán férfi valaki.
Szerintem pont nem érdekli , hogy mekkora a melled. Úgy emlékszem, a pulcsi mérete miatt jött szóba...Amit te akartál.
Nem azt tette szóvá, hogy neked kicsi és ronda, és béna melled van. Hanem a PULCSIHOZ kapcsolódóan a méreteidről volt szó.
Máskülönben meg mit vagy úgy oda? Akkora amekkora. Úgyis látszik mindenkinek h mekkora.
Nekem is B-s melltartó kellene, bár én ezt is túl nagynak tartom...
...férfiként.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!