Miert nem lehet felfognia, hogy gyulolom a kpop-ot?
Szval,van egy baratom ,aki kpop fuggo. En nem nagyon szeretem ezt a mufajt,legalabbis eddig nem talaltam olyan zenet,bandat,amit tetszne,ezt hozzatennem (neki hala) (kerdesekre valaszok:nem,nem vagyok rasszista;csak szimplan nem erdekelnek az azsiai dolgok,trandek,stb...). Ezzel nem is lenne baj ,szerintem,mivel mindenki mast szeret. Viszont o allandoan meg akar teriteni,hogy milyen jo stb... . Nekem meg elegem van ebbol. Elegem van hallgatni a hulye zeneit (mar bocs),de o nincs tekintettel arra,hogy en nem szeretnem ezt hallgatni.
Miert nem lehet megerteni ,hogy en nem szeretem ezt,es nem akarom hallgatni? Szerintem ez elfogadhato ,ha a masik megker ,hogy kapcsold ki a zenet. Plane ha baratok is vagyunk.
A masik meg az ,hogy miert kell rameroltetnie? En sem probalom meggyozni, hogy miert jobb az en kedvenc zenei mufajom,mert tudom ,hogy nem tetszi. Szoktamn kerdezni, hogy ismer e bandakat,de a valasza mindig nem,de ez van.
Mas is van igy? Mert talalkoztam mar kpop fanokkal,de azok nem voltak ennyire elvetemultek.
Nem kötelező vele barátkozni.
Én koreait hallgatok, 2 nagyon jó barátnőm van, az egyik technos, a másik reggae-s, soha nem hallgatunk együtt zenét, semmi gond nincs közöttünk
(30 felettiek vagyunk)
Nos én is nagy K-pop fan vagyok. Nagyon szeretek a zenei ízlésemről beszélni. Csakhogy a tanuláson és más fontosabb dolgokon kívül mindig ezen kattog az agyam. Próbálom befogni a szám amikor olyan társaságba vagyok akik nem szeretik.De egyszer sem erőltetettem rá a barátomra a zenei ízlésem.
Szerintem kerekperec mond meg neki, hogy nem érdekel téged amit mondasz. Ha fontos a barátságod vele (Számára is) akkor meg kell értenie. Ha nem hallgat el, próbálkozz azzal amit a 4-es mond.
Szerintem ignoráld egyszerűen, még ha barát is, mert a süket falnak beszélést (aki most "te" vagy, bocsi:D), sokkal hamarabb meg lehet ám unni, mint a vitatkozást.
Amúgy meg ne hordjuk már el szegény "gyereket" toxikusnak meg minden xarnak kérlek.. Lehet most találta meg ezt az egészet, hát hogy ne legyen már izgatott miatta? Engedjük meg neki ezt az örömöt.
Mivel sajnos divattá vált a kpop műfaj, azóta sok toxikus divatfan is van. Azért mondom h sajnos, mert mikor én kezdtem hallgatni még mindenki az életérzés miatt hallgatta, hogy kicsit kiszakadjon az áltanános dolgokból. Ez ma már nem így van.
Minden toxikus fan próbálja ráerőszakolni a sajátját másra. Ez sajnos így van. Ettől még hülyeség megszakírani vele a kapcsolatot, aki ezt mondja az sztem nem tudja h mit jelent a "barát" szó. Csak egyszerűen beszélni kell vele, hogy te figyi ez engem nem érdekel.
A masik ok amiert sok kpop fan ezt csinálja az pedig az, h a kpop egy nagyon erőteljes inpulzus, amit érthető h meg akar osztani másokkal. Ez egy olyan rajongás amit kívülről nehéz felfogni. Szerintem azzal segítenél neki a legjobban ha valahogyan összeismertetnéd más kpop fanokkal, vagy ötletet adnál neki, hogy ezt tegye. Mert akkor ki fogja élni magát azokkal akikkel megvan a közös téma, veled meg tudna már masról is beszélni. Ez személyes tapasztalat. Fiatalkoromban ugyanezt csináltam, de megtaláltam a saját körömet úgy h a régi barátok is megmaradtak. Jó ötlet lehet, hogy elmegy kpop bulikba és ott ismerkedik. Még sosem voltam, szóval csak egy ötlet.
De ne aggódj ez nem csak a kpopnál van így. Ami divat azt mindenki az arcodba fogja nyomni. És mivel manaoság mindenböl azt csinálnak így ezt nem tudod elkerülni.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!