Az hogy lehet, hogy néhány tanárom valahogy nem kéeps felfogni amit a messenger kiír nekik?
Lehet nem érteni a működését, lehet elveszni az adatok és info-k között, de egy nyomtatott betűkből álló szöveget nem érteni.. Na már én sem vágom.
Év elején volt egy srác aki elment a suliból. A messenger csoportból az azt létrehozó Virág (admin) kirakta őt, mert hát minek legyen bent. Aztán másnap ír oda az ofő, hogy gyerekek valaki bekerült a csoportunkba! Nem tudom ki ez, de szerintem lát mindent amit mi itt írunk!
Hááháháhááááá. nagyot kaccccagtam ezen. Oda van írva, hogy xy Virág eltávolította xy Zétényt a csoportból. És középen Zétény profilképével.
Hát olvassa már eeeel! Oda van írva, hogy az osztály egyik lány tagja kirakta a volt srácot a csoportból!
3 túlreagálod. Direkt leírtam, hogy csak érdekel, hogy hogy nem tudta észrevenni! De csomószor van az, hogy nekünk szól, hogy gyerekek valaki ismerősnek jelölt, de nem tudom, hogy ki! Olyankor odamegyünk és megnézzük. Mutatjuk neki: Nézze, itt van a neve, úgy hívják azt is aki bejelölte.
De ha már ennyire megijed tőle, hogy "valaki nézi amit mi írunk" akkor mégjobban oda kéne figyelnie. amúgy 44 éves. Nincs szemüvege.
Elolvasta, baszod. De mivel lovese nincs, hogy mukodik a Messenger csoport, mert eleteben nem volt ra szuksege, azt hitte, ez a csavo ott lebegett, mint valami kem.
A jo hirem az, hogy a te generaciod, koztuk te is, a husz evvel ezelotti magyar nyelvet nem ismeri, azelott meg a szaz evvel azelotti mondasokat, kifejezeseket is beteve tudta. Beszelgettek az idos nemzedekkel, olvastak szepirodalmat.
Te nem tudod, mit nem tudsz. Igen, a tanarodnak fingja nincs a Facebookrol es hasonlo science-ekrol. De ha te tudnad, megis mennyivel tobbet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!