Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért tapad ennyire, ha...

Miért tapad ennyire, ha közben ezt gondolja rólam?

Figyelt kérdés
Olyanokat mond,hogy unalmas vagyok, üres az életem, nincsenek érzéseim, és olyan vagyok, mint egy robot. Ehhez képest meg folyamatosan keresi a társaságomat, más barátjai is vannak, de mellém ül, szóval nem értem, akkor most mi van xd

2020. nov. 6. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Téged lehet szekàlni
2020. nov. 6. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Élvezi, hogy bánthat. Nyilván a többi barátjával ezt nem teheti meg. Erre jó vagy neki te.
2020. nov. 6. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Téged lehet irányítani.
2020. nov. 6. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Melletted többnek érzi magát, és ki is mondja, hogy miért (lásd a jelzőid). Az egyenrangúságot nem, az alárendelt viszonyt pedig csak akkor tolerálja, ha ő dominál a kapcsolatban. Ezt másokkal kapcsolatban nem érzi, így ragaszkodik hozzád, mert rád kivetítheti a vélt fölényt. A helyedben lazítanék a gyeplőn.
2020. nov. 6. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Érdekes, mert máskor meg nagyon kedves, hízelgő, és engem kért fel szalagavatóra is...

Aztán meg lekezelő, ha valamit nem tudok, és ilyeneket mond rólam.

:(

Köszönöm a válaszokat, hasznosak :)

2020. nov. 6. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értettem sosem. Én is tapasztaltam ezt, hogy visszahallottam azt hogy X vagy Y miket mondott rólam a hátam mögött viszont mikor egy helyen voltunk akkor tök kedves volt, odajött, leszólított, mosolygott rám, kereste a társaságom és én sem tudtam hova tenni. Számomra furcaa ez a viselkedés, mert én ha valakit nem kedvelek, akkor nem foglalkozom vele, elkerülöm és nem lógok rajta, nem keresem a társaságát. Érthetetlenek számomra ezek az emberek.
2020. nov. 8. 15:09
 7/8 A kérdező kommentje:
wtf pláne. xddd de nekem a szemembe mondja.
2020. nov. 8. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam így. Gimiben, kilencedikben volt egy szerelmem, aki egyik nap azt mondta nekem, hogy szeret, másnap meg azt, hogy már nem. Ilyen-olyan pasikkal megcsalt 3 éven keresztül. És most (tizenkettedik) meg a közeli bár pultja előtt nyomult rám!
2020. nov. 12. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!