Miért tapad ennyire, ha közben ezt gondolja rólam?
Figyelt kérdés
Olyanokat mond,hogy unalmas vagyok, üres az életem, nincsenek érzéseim, és olyan vagyok, mint egy robot. Ehhez képest meg folyamatosan keresi a társaságomat, más barátjai is vannak, de mellém ül, szóval nem értem, akkor most mi van xd2020. nov. 6. 12:29
2/8 anonim válasza:
Élvezi, hogy bánthat. Nyilván a többi barátjával ezt nem teheti meg. Erre jó vagy neki te.
4/8 anonim válasza:
Melletted többnek érzi magát, és ki is mondja, hogy miért (lásd a jelzőid). Az egyenrangúságot nem, az alárendelt viszonyt pedig csak akkor tolerálja, ha ő dominál a kapcsolatban. Ezt másokkal kapcsolatban nem érzi, így ragaszkodik hozzád, mert rád kivetítheti a vélt fölényt. A helyedben lazítanék a gyeplőn.
5/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert máskor meg nagyon kedves, hízelgő, és engem kért fel szalagavatóra is...
Aztán meg lekezelő, ha valamit nem tudok, és ilyeneket mond rólam.
:(
Köszönöm a válaszokat, hasznosak :)
2020. nov. 6. 23:01
6/8 anonim válasza:
Ezt én sem értettem sosem. Én is tapasztaltam ezt, hogy visszahallottam azt hogy X vagy Y miket mondott rólam a hátam mögött viszont mikor egy helyen voltunk akkor tök kedves volt, odajött, leszólított, mosolygott rám, kereste a társaságom és én sem tudtam hova tenni. Számomra furcaa ez a viselkedés, mert én ha valakit nem kedvelek, akkor nem foglalkozom vele, elkerülöm és nem lógok rajta, nem keresem a társaságát. Érthetetlenek számomra ezek az emberek.
7/8 A kérdező kommentje:
wtf pláne. xddd de nekem a szemembe mondja.
2020. nov. 8. 15:42
8/8 anonim válasza:
Én is voltam így. Gimiben, kilencedikben volt egy szerelmem, aki egyik nap azt mondta nekem, hogy szeret, másnap meg azt, hogy már nem. Ilyen-olyan pasikkal megcsalt 3 éven keresztül. És most (tizenkettedik) meg a közeli bár pultja előtt nyomult rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!