Mire gondoljak munka közben?
Figyelt kérdés
Diákmunkán vagyok egy gyárban, és bár fizikailag alig megterhelő, de szörnyen unalmas, agyilag egyáltalán nem tud lekötni. Szerintem be fogok dilizni. Nyolc órát kell tök egyedül eltöltenem és minden hülyeségen jár az eszem. Sokan dolgoznak így. Ők, hogy a francba nem diliznek be?? Min gondolkozzak vagy mivel tudnám lekötni az agyam?2014. júl. 17. 20:31
2/5 anonim válasza:
Beszélgess a többiekkel.
Hallgass zenét/audiokönyvet/személyiségfejlesztő anyagokat/nyelvi anyagokat. (ha tudatos részed nem is, de tudatalattid mindig figyel)
4/5 anonim válasza:
Önismeret, tervek, álmok, "mit akarok (tényleg) az élettől", fejben nyelvgyakorlás, filozófia ezerrel, hogy is hívták a kiscsajt, bakki nem adtam enni a kutyának lehet, műszakverseny saccolgatás, X kollégával mi lehet, e knée zsívni eyg sponglit, autók, bakancslista, nem elég? Épp ez a jó, hogy ott a teljes tárház. Akkor is kimeríthetetlen, ha mást hiszel róla. Persze jobb, ha van pár terv-tervezeted "az életre", és szereted tét nélkül "dédelgetni" őket.
5/5 anonim válasza:
én p*ncira szoktam
igaz, emiatt néha el is bszom a melót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!