Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mire gondoljak munka közben?

Mire gondoljak munka közben?

Figyelt kérdés
Faiparban dolgozom,és nagyon unalmas,mert órákon keresztül ugyanazt kell csinálni. Zenehallgatásra vagy egyébre nincs lehetőség.mit tanácsoltok,mire gondoljak ilyenkor,hogy elfoglaljam magam?

2013. ápr. 21. 19:32
 1/7 anonim válasza:
asztalos? mit csinálsz?
2013. ápr. 21. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
egy falloszra
2013. ápr. 21. 19:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Fát fűrészelek szalagfűrésszel.

Utolsó te meg menj a p!csába ha ilyen buz! vagy.

2013. ápr. 21. 19:48
 4/7 anonim válasza:
legfőképpen a gépre figyelj ne bambulj mert pikk pakk leszedi a kezed (amugy én a fizetésemet szoktam számolgatni meg hogy mi lesz melo után este)
2013. ápr. 21. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Sakkozz fejben magaddal.

Vagy kezdj fejben összeszorozni számokat, egyre nagyobbakat.

Vagy csináld úgy a munkádat, mintha attól függene valami nagyon fontos dolog. /Nem mintha nem így lenne de én túlzásra gondolok./

2013. ápr. 22. 02:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek! Majd megpróbálom őket :D
2013. ápr. 22. 16:22
 7/7 supra01 válasza:

Ismerős a helyzet, én is voltam így vele!

Hát a szalagfűrész veszélyes gép:S

Mindig minden védőberendezés ott legyen a helyén!

Egyébként én is azt gondolom, hogy olyanon törd a fejed, ami értelmes, vagyis számolás, versmondás és hasonló.

Én énekeltem is nagyon sokat!

2013. ápr. 25. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!