Mit csináljak,hogyan beszéljem meg vele ezt az egészet?
Az egyik barátnőmről lenne szó. Van egy srác aki tetszik,sokat beszélünk,és okat is tesz értem a srác. (pl hazavisz,segít tanulni)
Viszont a barátnőm rosszindulatú pletykákat terjeszt rólam és a srácról.
Megkérdeztem tőle,hogy most miért kell ezt,de ő annyit válaszolt,hogy nem is tud ilyesmiről és nem érti miről beszélek.
Utánna pár napra rá,segítettem a srácnak és a barátnőm is jött segíteni. Ami persze nem volna baj,csak ott pipiskedett körülötte. Ezt szóvá is tettem,majd megkérdeztem a csajt,hogy most ez mi volt,hiszen tudja,hogy tetszik nekem.
A válasza annyi volt; Tudod,hogy nekem nem tetszik.
Azt hittem,hogy ezt már kezdi elfelejteni,de nem. Már úgy öltözködik ahogy én,és jön utánnam,még a barátaimmal is próbálkozik. Nem bánnám,csak ők is megjegyezték,hogy ez már gáz.
De folytatja,és már nem csak engem zavar a viselkedése.
17/L
Tetszik neki a srác
Nekem ha ilyen barátnőm lenne már a pletykás résznél megszakitotam volna vele a barátságom sőt 1 pofont is érdemelt volna ez a fruska
"viszont van egy barátnője aki feszt kiakar vele békíteni."
És? ez változtat azon,hogy pletykált rólad?Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!