Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális, hogy ennyire kiakadt...

Normális, hogy ennyire kiakadt a barátnőm? (Abortusztéma)

Figyelt kérdés

Szóval egy pár hete nagyon meg voltam ijedve, mert azt hittem terhes vagyok (védekezés mellett, stb stb. részletekbe ne menjünk bele), de aztán kiderült, hogy szerencsére nem vagyok az. Elmeséltem ezt a legjobb barátnőmnek (huszonévesek vagyunk mindketten, tehát azért már nem tinilányok), aki erre mondta, hogy kár pedig milyen szívesen babázott volna. Én erre azt mondtam, hogy hát az nem valószínű, mert szinte biztosan abortusz lett volna belőle. (Egyrészt mert egyetemre járok, a karrierem még sehol nem tart, másrészt meg még nagyon friss “kapcsolatban” vagyok jelenleg, semmiképp sem akarnék most gyereket.)

Erre ő teljesen kiakadt, sírva kiabált velem, hogy rengeteg nő gyereket akar és nem lehet, én meg így eldobnám, örökre bánhatnám, sose lehetne utána gyerekem satöbbi (ami egyébként nem igaz). Kiderült, hogy azért is reagált így, mert endometriózis gyanús és azt mondták neki az orvosok, hogy így nehezebb lesz neki teherbe esni. Hangsúlyozom, NEHEZEBB, nem pedig lehetetlen. De ő mindent túl szokott dramatizálni, egyből úgy adta elő, hogy neki sose lehet valószínűleg, én meg gyerekgyilkos vagyok. Egyrészt honnan kellett volna tudnom, hogy van egy ilyen problémája? Sosem mondta. Másrészt meg tudtommal ez az én testem, ha ÉN nem állok készen gyereknevelésre, akkor nem szülöm meg csak azért, mert Ő meg gyereket akar és jaj örüljek, hogy van lehetőségem.

Na mindegy, én már lezártam a témát magamban, megnyugodtam hogy végül nem vagyok terhes, de ő már hetek óta nem szól hozzám emiatt. Mit tegyek? Beszéljek vele megint? Én nem fogok bocsánatot kérni, mert nem csináltam semmit...

2020. okt. 24. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem normális. És durva, hogy mennyi elvileg felnőtt ember képes így kiakadni dolgokon.

#9: Rosszat mertél írni a nőkről. Ezen az oldalon többségében nők vannak és instant kivégeznek, ha ezt mered tenni.

2020. okt. 24. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nem normalis, en valoszinuleg elgondolkodnek a baratsagunkon ezek utan, ha valaki az n maganugyembol kepes ekkora cirkuszt csinalni, plane ugy hogy egyelore se neked nem volt abortuszod, se neki nincs igazoltan endometriozisa. de ha lenne se valtoztatna semmin
2020. okt. 25. 00:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha egy ennyire súlyos, TE bőrödre menő döntéshelyzetben a SAJÁT nyomora miatt megszűnik benne az empátia az irányodban - akkor ő nem a barátod. Legalábbis ez egy mérgező barát. A saját lelked védelme érdekében javaslom megszakítani ezt a kapcsolatot, és még örülj neki, hogy most kiderült, mert évek múlva ennél sokkal durvább helyzetek is lennének.

Élj a lehetőséggel: ne keresd többé.

2020. okt. 26. 21:05
 14/16 anonim válasza:
12%

Szerintem durva, hogy itt mindenki azt mondta, hogy ne beszélj vele többet. Jézusom.

Szerintem csak most jött ki rajta ez a dolog, esetleg már akarna gyereket, vagy alapból érzékenyen reagál a témára. Ezért nem kellene megszakítani minden kapcsolatlt vele!

2020. nov. 7. 10:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Ő szakította meg velem a kapcsolatot😂 Én nem fogok nyalizni neki ezek után. Oké, érzékenyen érinti, de akkor 1: ezt nekem honnan kellett volna tudnom? 2: hogyan érintheti érzékenyen valami, ami meg sem történt, max elméletben? Nincs nekem ehhez türelmem.
2020. nov. 7. 12:47
 16/16 anonim ***** válasza:
igazad van, szerintem jobban jartal igy. ha peldaul te teherhe esel (tervezett gyerekkel), valoszinu akkor se tudott volna neked orulni, mert neki talan nem lehet
2020. nov. 7. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!