Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális ez a barátnőm??...

Normális ez a barátnőm?? Többi lent:

Figyelt kérdés
30as évei elején járó csajról van szó. Ha valakiről meghallja, hogy házas, akkor epét köp, eddig nem értettem pontosan miért. Nemrég tök véletlenül megjegyeztem, hogy xy orvos sztem baromi jó pasi. Teljesen ártatlan megjegyzés volt, pasikról dumáltunk, gondoltam példát hozok egy jellemzően jó megjelenésű valakire, akit mindketten ismerhetünk, és szerintem jól néz ki. Na azóta állandóan téma, hogy miért nem mászok rá ( faszi házas, kisgyerekkel stb ), válasszam el a nőjétől, mit szarakodok, hogy lehetek ennyire béna. Mikor értetlenkedve visszakérdeztem, hogy ezt most mégis hogy gondolja, meg miért, egyáltalán hogy jutott eszébe ez, akkor kifejtette, hogy szerinte a házasság egy nagy baromság, nem is érti, mire jó, hiszen igy NEKI soha nem lesz pasija, mert minden neki tetsző férfi már házas. És ezért minél több felbomlott házasságot lát, ő annál jobban érzi magát. És ezt így teljesen komolyan, szemrebbenés nélkül tolta. Csak szerintem pszicho a nő?

#normális #pszicho #idióta barátnő #ez hülye?
2020. jún. 14. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Agyhalott gonosz sérült nő! Biztos nem állnék vele szóba mert megverném 😆
2020. jún. 14. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én tehenem megdöglött - dögöljön meg a szomszédé is. Tipikus kárörvendő. Azért, mert neki nem sikerült eddig férjhez mennie, ne házasodjon más se!
2020. jún. 14. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ilyen barátnőt biztos nem akarnék.
2020. jún. 14. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd magadat távol tőle.
2020. jún. 14. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha egyszer mégis lesz valakije és osszehazasodnak kívánom hogy jöjjön egy ilyen picsa mint ő és szakítás el a férjétől. Idiota
2020. jún. 14. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem barátnő inkább pszichikai eset ezt kezelni kell.
2020. jún. 15. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!