Szerintetek felvegyem vele újra a kapcsolatot?
Mikor kicsi voltam apukámnak gyorsetterme volt, amit egyutt vezettek egy masik emberrel. Neki volt egy fia, aki velem egykoru es kiskorunkban eleg sokat jatszottunk együtt. Apukam 2004-ben (4 eves koromban) otthagyta az ettermet. Utana meg egy ideig tartottak a kapcsolatot, de idovel (1-2 ev szerintem) az is megszakadt. Teljesen el is felejtkeztem a kisbaratomrol, csak kb fel eve elkezdtem dolgozni egyetem mellett, es mit ad isten o is ugyanott dolgozik. De eselyunk sem volt beszelni, talan ketszer lattam az irodaban (elsonek csak ismeros volt, de nem tudtam hova rakni, masodjara meg nem egyszerre volt szunetunk) utana otthonrol folytattuk a munkat
Tegnap este ujra eszembe jutott, almodtam vele valamit.
Szerintetek felkeressem? Nem is vagyok benne biztos hogy emlekszik ram, de szerintem mokas lenne :)
+1
Az irodaban nem ugy tunt mintha arcrol felismerne (pedig esku nem sminkelek sokat), viszont ha emlekszik valamire nevrol 100% hogy beugrik neki :)
(Mindketten csak felig vagyunk magyarok, az anyukaink iranyabol, szoval az o vezetek neve is eleg 'kulonleges', illetve az enyem is)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!