Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez jogosan bánt vagy felfújom?

Ez jogosan bánt vagy felfújom?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel mindent megbeszélünk, viszont van pár fura dolga. Volt egy nehéz dolgozatunk, és felsorolták hogy kié lett jeles, az enyém nem volt közte, az övé igen. Én meg nem voltam suliban. A dolgozatosztás után odament a tanárhoz, és kérte hogy mutassa meg a naplóban hogy az enyém hanyas lett. Erre én nem kértem meg, nem is számítottam rá, hogy azon az órán osztja ki a dogát a tanár. A tanár megmutatta, a barátnőm meg elmondta másoknak hogy nekem hanyas lett. És én nem tőle, hanem másoktól tudtam meg hogy hanyas lett a jegyem, nekem meg se említette hogy megnézte. Kicsit fura volt hallani hogy tőle tudják. Ezen berágtam. Szerinte csak felfújom a dolgot. Kinek van igaza?

2020. okt. 9. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
vihar a biliben...
2020. okt. 9. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a tanárt nem értem, hogy miért mutatta meg másnak a te jegyedet, az a te magánügyed.
2020. okt. 9. 19:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen az egyik a tanár, a másik meg a bnőm...miért nem tőlem kerdezte a jegyem, úgyis bekerül e-naplóba és miért másokkal közli velem meg nem?
2020. okt. 9. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

Kérdezd meg tőle. Hülyeség hogy idegesited magad valamin, ami lehet, hogy nincs is.

Kommunikálj. Tök jól fog jönni életed során, ha most elkezded gyakorolni.

2020. okt. 9. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Büszke arra hogy neki 5 ör neked meg nem hehe

Nekem ugy tünik ennyire futja nàla agyban :(

2020. okt. 9. 21:21
 6/8 anonim válasza:
Hát lehet, hogy a barátnőd nem egy nagy észlény(nem annyira okos) de te nála okosabb vagy. És ő büszke arra, hogy ,,most okosabb nálad". Téged pedig idegesít, hogy nem azt mondja, hogy *ez a dolgozatom jobb lett mint a tied* hanem azt, hogy *okosabb vagyok nalad*(ez csak feltetelezes). (ha másról lenne szó akkor nyugodtan irj)
2020. okt. 10. 17:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem ez idegesít...hanem hogy miért másbak mondja el a jegyem; nekem meg nem szól róla? Ha lenne egy titkom, azt is szétkürtölné, vagy mi?
2020. okt. 10. 17:39
 8/8 anonim válasza:
Biztos valami hülyeség,, megszállta" és le akar égetni téged. Nekem is volt már olyan hogy direkt égetett egy régi dolog miatt. És nem valami jó barátként viselkedett, azóta nem csinál semmit amióta úgy tettem hogy nem érdekel hogy mit mond rólam. (bár ez csak személyes tapasztalat) Ezt a,, nem érdekel megoldas"-t mondjuk nem ajánlom neked.
2020. okt. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!