Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Szóval egyik barátnőmmel meg szerettük volna viccelni pár barátunkat (én már nem találkozok velük, csak ha nagyon ritkán összefutunk, mert elköltöztem másik városba, de a barátnőm heti többször is látja őket) és azt mondta nekik hogy van barátom (még sose volt, 17 éves vagyok). Én közösen játszottam (warzone, r6) velük, majdnem napi szinten beszéltünk dc-n is. Azon a napon láttam hogy együtt játszanak és ráírtam egyikőjükre, hogy mehetek-e, írta, hogy persze, már töltött is be a játék, amikor írta hogy azt mondta neki (most hívjuk Józsinak) Józsi, hogy ezt most "skippelné". Na én akkor felb*sztam magam és úgy voltam vele, hogyha úgyse játszik velem, akkor miért van a friend listemen, úgyhogy töröltem, dc-ről is. Eddig mindig azt mondogatta, hogy "dejó, hogy beszélünk/barátok vagyunk/én is játszok, meg nyugodtan írjak neki ha bármiben kell segítség" és ehhez hasonlók, szóval eddig nagyon kedves volt velem, akkor is amikor még személyesen is találkoztunk. Akkor most miért nem akar játszani, csak azért, amiért "van barátom", pedig nem is flörtöltem vele, vagy valami, szóval nem voltam "hűtlen", csak teljesen normális/kedves voltam vele? Így nem csak nekünk/nekem elég kellemetlen, mert így a többiek se tudnak normálisan játszani, egyszer velem, egyszer vele. Szóval ti mit gondoltok erről? Vajon miért nem játszik velem emiatt?
2020. okt. 8. 18:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

15 éves voltam, kb 2 évvel ezelőtt költöztünk el, Józsi mindig írt rám, szeretett volna találkozni stb, de sajnos csak ritkán jött össze, akkor se kettesben voltunk. Aztán kb fél évig egyáltalán nem hallottunk egymás felől, és szeptember elején megint elkezdett írni, sokkal kedvesebb lett, mondta hogy bármikor bármiben kell segíteni, akkor csak szóljak, stb. Amikor beszéltünk is mindig kedves volt, ha a többiek poénkodtak és úgy gondolta hogy lehet megbántottak engem, akkor azonnal mondta nekik, hogy "kuss már", és nagyon segítőkész volt. De nem érzem, hogy tetszettem volna neki, de én ehhez nem értek, már többször is volt hogy nem vettem észre, pedig mások szerint elég egyértelmű jeleket kaptam az adott embertől, viszont sokan azt mondják hogy igenis tetszem neki, de ha így van/volt, akkor miért is ilyen?

2020. okt. 9. 21:52
 12/12 anonim válasza:
Szerintem a ''barátnőddel'' van baj, nem a Józsival! :)
2020. okt. 31. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!