Miért csinálja ezt?
15 éves voltam, kb 2 évvel ezelőtt költöztünk el, Józsi mindig írt rám, szeretett volna találkozni stb, de sajnos csak ritkán jött össze, akkor se kettesben voltunk. Aztán kb fél évig egyáltalán nem hallottunk egymás felől, és szeptember elején megint elkezdett írni, sokkal kedvesebb lett, mondta hogy bármikor bármiben kell segíteni, akkor csak szóljak, stb. Amikor beszéltünk is mindig kedves volt, ha a többiek poénkodtak és úgy gondolta hogy lehet megbántottak engem, akkor azonnal mondta nekik, hogy "kuss már", és nagyon segítőkész volt. De nem érzem, hogy tetszettem volna neki, de én ehhez nem értek, már többször is volt hogy nem vettem észre, pedig mások szerint elég egyértelmű jeleket kaptam az adott embertől, viszont sokan azt mondják hogy igenis tetszem neki, de ha így van/volt, akkor miért is ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!