Mièrt csinálják?
Van 2 szomszèdom aki ha meglát kihúzza magát hirtelen , igazgatja a haját , köhècsel , mindent elkövet hogy rájuk nèzzek , mind 2 hölgyemèny nő ah egyik 50 es èveiben járó dekoratív mindig csinos miniszoknyás ami jól is áll neki , a másik 20 as èveiben járó szintèn stílusosan öltözik szèp arcú nő
Èn minimalista a termèszetesèget kedvelem izlèsesen öltözök ès sminkelek csak szempillaspirál szánfèny .
Szóval mikor meglátnak arogánsan vizslatnak tetőtol talpig aztán arogáns hagsúllyal köszön , az egyik egyszer 4 szer öltözött át egy nap majd az ablakunk előtt hangosan telefo ált mind a 4 átöltözès után ,akaratlanul is láttam mivel a tv a 2 ablak közt .
Az idősebb az ablaknál bekiabált a lányának na milyen az új ruhám olyan drága volt ,közlöm már második napja rajta volt a ruha tehát a lányától mièrt kèrdeznè meg ?? Mikor látta már rajta
Barátom azt mondta egy tucat ne foglakozz velük
Jöttünk ki a kapun barátommal erre mert tovább beszèlgettünk nem figyeltünk fel a fiatalabbikra elkezdett hajulgatni a miniszoknyába minden áron felakrta hoznj magára a figyelmet.
Barátom meg mondta fujj ocska k....va ..mondta látod szívem ennek csak örülj mert ők eg, vagyont költenek magukra te meg csak megfèsülködsz kilèpsz ès rivalizálnak ....soha a büdös èletbe nem adtam rá okot mindenkinek más èrtèkei van , nem èrtem èn ezt
Nem tudom. Exhibicionizmus?
Legyel veluk kedves es jofej. Ha nem akarod hogy utaljanak vagy valami...
miert kerdezed? Gondolod irigyek? Naees? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!