Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Szóval egyik barátnőmmel meg szerettük volna viccelni pár barátunkat (én már nem találkozok velük, csak ha nagyon ritkán összefutunk, mert elköltöztem másik városba, de a barátnőm heti többször is látja őket) és azt mondta nekik hogy van barátom (még sose volt, 17 éves vagyok). Én közösen játszottam (warzone, r6) velük, majdnem napi szinten beszéltünk dc-n is. Azon a napon láttam hogy együtt játszanak és ráírtam egyikőjükre, hogy mehetek-e, írta, hogy persze, már töltött is be a játék, amikor írta hogy azt mondta neki (most hívjuk Józsinak) Józsi, hogy ezt most "skippelné". Na én akkor felb*sztam magam és úgy voltam vele, hogyha úgyse játszik velem, akkor miért van a friend listemen, úgyhogy töröltem, dc-ről is. Eddig mindig azt mondogatta, hogy "dejó, hogy beszélünk/barátok vagyunk/én is játszok, meg nyugodtan írjak neki ha bármiben kell segítség" és ehhez hasonlók, szóval eddig nagyon kedves volt velem, akkor is amikor még személyesen is találkoztunk. Akkor most miért nem akar játszani, csak azért, amiért "van barátom", pedig nem is flörtöltem vele, vagy valami, szóval nem voltam "hűtlen", csak teljesen normális/kedves voltam vele? Így nem csak nekünk/nekem elég kellemetlen, mert így a többiek se tudnak normálisan játszani, egyszer velem, egyszer vele. Szóval ti mit gondoltok erről? Vajon miért nem játszik velem emiatt?
2020. okt. 8. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bazzeg arra nem gondolsz, hogy azért írta, hogy szkippelné, mert elment kajálni? Kicsit sokat gondolsz szerintem ebbe, hogy egy kört kihagyott veled... de mondjuk ez is eszetlen nagy poén 17 évesen, hogy azzal viccelitek meg a többieket, hogy neked van barátod. Ebben semmi meglepő vagy vicces nincs. De ha ráhajtanál Józsira, akkor nem tanácsos kamu pasikat generálni valóban.
2020. okt. 8. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom hogy nem kell hazudozni és akkor nem vesztesz barátokat 🤷‍♀️
2020. okt. 8. 18:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem, utána egész nap játszott velük, amikor ráírtam, akkor meg "láttamozta" és ennyi. Most megkérdeztem barátnőmet és azt mondogatja rólam hogy egy hülye k*va vagyok.
2020. okt. 8. 18:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Dehogy hajtanék rá Józsira, ezt sehol se írtam, ő csak és kizárólag haver volt, nem kell tőle több.
2020. okt. 8. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Öö, miért akarsz olyannal játszani, aki hülye kváz a hátad mögött? Én a helyedben amúgy kerek-perec megkérdezném, hogy mi a franc baja van és miért beszél így rólad.
2020. okt. 8. 18:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Már nem is akarok vele játszani, ezért is tiltottam le, de most feloldottam, mert meg szerettem volna kérdezni hogy mi is a baja, de ő is letiltott.
2020. okt. 8. 19:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát, nekem olyan érzésem van, hogy a barátnőd féltékenységből tette ezt, valószínűleg feszélyeztetve érezte magát miattad, és most próbál áskálódni ellened. Te hogy érzed?
2020. okt. 8. 19:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából. Amikor felhozta ezt az ötletet akkor mondtam hogy inkább ne, ez nem valami jó ötlet, mert ez szerintem már hazugságnak számít, de ő mégis elmondta nekik, most meg csak röhög rajta, én meg szarul érzem magam. De viszont Józsi viselkedését se értem, már kezdem azt gondolni hogy valami mást is mondott, de nem tudom, én eddig mindig bíztam benne.
2020. okt. 8. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
#7. válaszoló vagyok. Nem tudom, kedves Kérdező, nekem eléggé gyanús, hogy erről van szó... Mikor költöztél el a közelükből? Lehet, hogy mióta elmentél, elkezdte nagyon élvezni, hogy megkapja a figyelmüket, és nem akarja, hogy megzavard ezt.
2020. okt. 8. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:

#7-es hozzászólóval értek egyet: "Józsi" reakciója rejtély, de a barátnődről szól a mondás, miszerint: akinek ilyen barátai vannak, annak nincs szüksége ellenségekre.

A helyedben erősen elgondolkodnék a történteken, nehogy egy féltékeny csaj rosszindulata miatt többet is veszíts dc-s/warzone-os barátoknál.

2020. okt. 8. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!