Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet tenni a FriendZone...

Mit lehet tenni a FriendZone ellen?

Figyelt kérdés

A lány az elmondása szerint ugy néz rám, mint a testvérére. Kb 1 éve ismerkedtem meg vele. 5 hónapig nem találkoztam vele, hogy hátha újra kezdhetjük az ismerkedést. Azóta 3x találkoztunk és nem tudom, hogy változott-e a dolog. Vagy, hogy most mit kellene tennem. Népszerü lány és annyira nem beszél erről, de valószinüleg aki neki tetszik, azzal simán lefekszik. 21 éves, mint én.

Ami legjobban zavar az az, hogy jól érzem magam vele. De rombolja az önbizalmam, mivel ezzel azt az üzenetet küldi felém, hogy mindenki más jobb mint én.

Nem párkapcsolatot akarok, csak sexet. Ha legalább 1x megkapnám akkor már teljessen megnyugodnák.

2020. okt. 6. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Esetleg fogadd el a nemleges választ.

A "friendzone" egy hülyeség. Nem egy fekete lyuk, amibe bele tudsz pottyanni, és örökre benne maradsz.

Csupán annyi történik, hogy nem vagy vonzó a lány számára (és ez egyedi vélemény mindenkinél, nem okolhatod) de attól még jófej vagy barátként.

"Nem párkapcsolatot akarok, csak sexet. Ha legalább 1x megkapnám akkor már teljessen megnyugodNÁK."

Na, és ha őt egyáltalán nem érdekli az egyéjszakás kaland? Átérzem a dolgot, én is csak kapcsolatban tudok szeretkezni másokkal. Fogadd el szépen, hogy nem körülötted forog a világ.

"valószinüleg aki neki tetszik, azzal simán lefekszik" Az, hogy te ezt hiszed, még nem jelent semmit. Nekem sok srác haverom volt, mégse csináltunk semmit.

"De rombolja az önbizalmam, mivel ezzel azt az üzenetet küldi felém, hogy mindenki más jobb mint én." Nem mindenki más, de páran biztosan. Mindenki keresi a párját, mindenkinek vannak ilyen-olyan elvárásai, te nem illesz bele. Ennyi.

2020. okt. 6. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Sztem ezt a csajt hagyd, egyértelműen látszik a szándékod, majd mikor bepasizik akkor a hapija szépen elzavar a búsba...
2020. okt. 6. 18:43
 3/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló. Én elfogadom a nemleges választ. Minden erőmmel azon vagyok, hogy egyszerü barátként nézzek rá. De újra és újra megtetszik nekem. Ha egy kicsit elengedem magam a társaságában, akkor egyetlen mosolyátol is totál kész vagyok. Igy nagyon nehéz melette maradnom és egyre ritkábban akarok találkozni vele.

Szerintem érdekli az egy éjszakás kaland, mert mesél nekem ilyen történeteket. De sosem tudom, hogy mikor mont igazat és mikor találja ki ezeket.

Szóval ha nem lesz valami megoldás, akkor soha többet nem fogok találkozni vele. Ami szomotú, mivel elvesztek egy jó barátot, de ez van.

2020. okt. 6. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Bocsi, de vacak a hozzáállásod.

A nő továbbra SEM úgy működnek, mint az automaták, hogy belerakod a kedvességet aztán kiesik belőlük a szex vagy a párkapcsolat.

Tehát: ha csak szimplán barátkozol és nem adod tudtára a kapcsolatotok elején, hogy mást szeretnél, akkor nem fog rá igent vagy nemet mondani, te meg szépen a "barátzónába" kerülsz. Gyakorlatilag az ovis szintű "leszel a barátnőm?" is jobb a nagy semminél.

Másrészt: édes fiam rakd már rendbe a lelki virágoskertedet! A világot nem érdekli az életed meg az egód. Nem mindenki rád van kihegyezve. "De rombolja az önbizalmam, mivel ezzel azt az üzenetet küldi felém, hogy mindenki más jobb mint én." Ez sem rád van kihegyezve, csak te nyafizol, meg rugózol rajta. Te nem jössz be neki. Másnak meg majd pont te kellesz. De úgy, hogy már egy éve ezen lovagolsz, nagyon vacak lesz rendezni magadban.

Ha ennyire nem tudsz a történettel mit kezdeni, a kapcsolat megszakítása egy okos döntésnek tűnik. Mondjuk én a helyedben elgondolkodnék azokon az ellentmondásokon, hogy:

- "annyira nem beszél erről, de valószinüleg aki neki tetszik, azzal simán lefekszik" VS. " az egy éjszakás kaland, mert mesél nekem ilyen történeteket" (most akkor te fantáziálsz vagy konkrétan tudsz egyéjszakásairól)

- "De sosem tudom, hogy mikor mont igazat és mikor találja ki ezeket." VS. "elvesztek egy jó barátot" (most komolyan olyan jó barátság ez, ha bizalmi problémáitok vannak?)

2020. okt. 6. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vonzó a csaj számára, ennyi. Nincs ezen mit csűrni-csavarni.
2020. okt. 6. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Ne legyel a baratja, sose futunk olyan utan sokaig aki kioffol, lehet ez alatt az ido alatt szerezhettel volna valakig aki szeret ehelyett olyasvalakire pazarlod az idod akit nem erdekelsz
2020. okt. 6. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2020. okt. 7. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
Einsteinnek tulajdonítják a mondást; A legnagyobb őrültség más eredményt várni, ha mindent ugyanúgy csinálunk, mint eddig. Ha ki akarsz lépni a barátzónából, fejlődj olyan pasivá, akiért megvesznek a nők.
2020. okt. 7. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!