Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Két év csúszással egyetemre...

Két év csúszással egyetemre menni nagyon 'gáz' társaság szempontjából?

Figyelt kérdés
Egyetem előtt szeretnék csinálni egy két éves okj-t. Nem furcsa vagy rossz az, ha az ember idősebb, mint a szaktársai?

2020. okt. 5. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nem.🙂

És már olyan idősek vagytok, hogy a 2 év nem nagyon számít semmit.

2020. okt. 5. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Nem, mikor egyetemre mentem mérnöki szakra sok 30 év körüli szaktársam volt. Volt egy 77 éves bácsika is de őt csak az első két hétben láttuk előadásokon.
2020. okt. 5. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

amikor én kezdtem, akkor voltak páran, akik gimi után még egy egy éves technikusi képzést csináltak. Nem számított a korkülönbség, viszont tapasztaltabbak voltak mint mi :)

most levelezőn mestert csinálok, 30 évesen az idősebbek közé tartozok, de nem zavar, jó a társaság

2020. okt. 5. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem gáz. Én például nem tudtam szakosodni mert nem lett meg egy tárgyam (természetesen azért mert nem tanultam) ezért csúszok most egy évet, leválok a baráti társaságomról és nincs többé aranyélet, nem fogom tudni innentől minden tárgyamat kipuskázni. Na az a gáz, nulla tudással a 3. évemet kezdeni, 4 év helyett 5 évet járhatok most erre a szutyokra :D
2020. okt. 5. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Voltak 29 éves évfolyamtársaink is, akik velünk kezdték a főiskolát, ilyen korban már nincs sok eltérés érdeklődésben, gondolkodásban, semmiféle probléma nem volt...
2020. okt. 5. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Nehezebb szakon kb harmadevre már a veled egykoruakkal leszel együtt ha nem csuszol.
2020. okt. 5. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy kb 18-25 között simán meg lehet találni a közös hangot.
2020. okt. 5. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
5 év sem számítana, sőt, 8 év sem. Itt már senkit nem érdekel, bőven lesznek nálad idősebbek is.
2020. okt. 5. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy népszerűtlen válaszom lesz. Szintén két év csúszásban vagyok, 24 évesen úgy, hogy már 2 évig jártam máshova, ők pedig 21-22 évesek. Én érzem a különbséget. Gyerekesebbek, tapasztalatlanok, dependensek, tőlem várják el a segítséget mindenben. Akik 18-19 évesen kezdenek azok pedig konkrétan gyerekek. Amúgy van pár jófej, a kivétel erősíti a szabályt, tehát nem reménytelen a szitu.
2020. okt. 6. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!