Hogyan keressek magamnak legjobb barátnőt?
Tudod, nekem naagyon az jön le, hogy nem csak nekem vannak a túláradó dolgokkal 'problémáim' 🥺
van egy párom, aki (eddig az jött le, de lehetsz titokban egy angyalka ISxd) kb 90%-al nyitottabb nálad,érti a viccet és nem kezd el vitákat 1 mondatból, bár nem szükséges magyarázkodnom neked👀mondjuk ez az én hülyeségem, mert mégis megteszem, és mert kezdem ezt a vitát élvezni a többi olvasó nevében is🥺
Gondolhatod, hogy nem abban a reményben írtam, hogy megkaparinthatok egy képernyő mögött lévő tök ismeretlen embert,aki akár egy véletlen ide tévedt izgatott nyugger is lehet(vagy bárki más:))
Ha bárki ilyet akarna csinálni, nyilván amúgy sem itt tenné meg:)
Amúgy meg nagyon nehezen lehet felcsapni az agyvizemet a magasba, de neked kisapám lassan sikerül, gratulálok hozzá a.."női természet szakértője", szerintem a full egoista kommentekről szokj le, mert tényleg nem lesz más dolgod, mint szidni a nőket otthon egész nap😅
Teljesen oké ember vagy,magabiztos,biztos titkon tényleg jó a humorod (😝) de ismeretlen jó tanács, hogy próbáld kicsit a jó dolgokat is nézni az emberekben.
Az olvasóknak rengeteg csókot❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!