1/8 anonim válasza:
Pl gyakorin. De most barát kell inkább vagy barátnő?
2/8 A kérdező kommentje:
Egy igaz barát akivel mindent meg lehet beszélni 😭
2017. máj. 9. 01:45
4/8 anonim válasza:
hm.. na én is azt keresek xd sajna nekem sincs igazi barátom akivel meg tudnám beszélni a problémáimat :/
5/8 anonim válasza:
A barátság kialakul, nem keresés eedménye.
.
A mondás szerint könnyebb meghalni a barátért, mint olyan barátot találni, akiért meghalna az ember!
'Kereséssel' tehát nem sokra mész!
6/8 anonim válasza:
elég tág dolog.
én most kezdek rájönni, hogy a legjobb barátnak gondolt valaki, még a barát szintet sem éri el..10 éve ismerem. és lehet le fogom építeni
Szóval szerintem ez érzésre jön.
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy barátságnak ki kell alakulni, eddig a suli miatt akarva akaratlanul is voltak barátaim, ismerőseim akikkel tudtam valamennyit beszélgetni. De most másik városba vagyok egész nap itthon vagyok sehova nem járok el.. De ha le is mennék valahova persze hogy nem jön oda senki azzal hogy "szia leszünk barátok?" Gondoltam hátha neten találok valakit aki hasonló helyzetbe van.:)
2017. máj. 9. 18:38
8/8 anonim válasza:
Gyakorin gyakorlatilag mindenki ilyen helyzetben van különben minek járnának fel az emberek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!