Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, ha a barátaim...

Makoto-chan kérdése:

Mit csináljak, ha a barátaim félnek tőlem?

Figyelt kérdés

Hogyan érjem el hogy ez változzon? Néha poénosan megemlítik és eddig nem igazán törődtem vele de az utóbbi időben egyre gyakrabban mondják.

Resting bitch arcom van, úgy mondva erős személyiségem és szeretem kinyilvánítani a véleményem emellett nem igazán érdekel mit gondolnak rólam az emberek. Tudok eléggé “gonosz” is lenne, de csak ha nagyon nyomos okom van rá. Mellesleg a barátaimat sose “bántanám” és ezt mondtam is már nekik. Hangoztassam ezt jobban?

Tartok attól hogy ez negatívan befolyásolhatja a barátságot. Ti mit csináltatok ha valaki azt mondta hogy félnek tőletek? Aggódjak egyáltalán emiatt?

Minden tanácsot értékelek :3

2020. szept. 13. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Bocsi az offért, nem tudom, hogy ez "megnyugtató"-e, de velem is hasonló van. :(
2020. szept. 13. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Ööö hű..biztos, hogy nem az arcoddal van baj hanem az arckifejezéseddel. Próbálj meg mosolyogni, vidámabbnak tűnni..de egyébként nemhiszem, hogy a barátaid, ha félnek tőled..egy barátnak azért ismernie kéne a személyiségedet.
2020. szept. 13. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Jó tudni hogy nem csak velem van ez :”)

Általában vidám vagyok és az undorító nevetésemmel idegesítem őket, de lehet rosszabb napjaimon tényleg csúnyán nézek rájuk...

Megpróbálok erre jobban odafigyelni.

Köszi a tanácsot!

(Elméletben már ismernek több mint 10 éve)

2020. szept. 13. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Helyedben k-rvára nem változtatnék magamon, pláne, hogy ilyen apróságról van szó. Én tuti nem barátkoznék olyannal, aki fél tőlem az arckifejezésem miatt.
2020. szept. 13. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Engem azzal szorakoztatnak emberek uton, utfelen, hogy tudjak, aranyos, kedves csaj vagyok, de rosszul vannak, ha a szemembe neznek, mert satani a tekintetem. Gyerekkorom ota idegenek is odamondtak. A parom nevet ezen, a tobbiek szarjanak be, ez van.
2021. ápr. 29. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!