Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Menjünk zárt teres eskuvore a...

Menjünk zárt teres eskuvore a covid19 miatt?

Figyelt kérdés

Most hétvégén lesz és nagyon filozunk rajta h lemondjuk.

Ti hogy látjátok? Egyik barátnőme lesz mostanában nem volt már vmi szoros kapcsolat közöttünk sajnos.

2020. szept. 2. 13:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

#9, #10: a pozitív tesztek aránya is durván megemelkedett. Tényleg berobbant a járvány a napokban (valószínűleg már 1-2 hete, csak ennyi késés van a rendszerben).

Szóval én most - ha nem családtagról vagy közeli barátról van szó - nem mennék esküvőre.

2020. szept. 2. 14:10
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Van egy olyan érzésem, hogy amúgy sem akarsz nagyon menni. Erre legalább lehet hivatkozni. Más kérdés, hogy kellemetlen helyzetbe hozod azzal, hogy az utolsó napokban mondod le, mert ilyenkor már lefixálták az étteremmel a vacsora mennyiségét, az ültetést, terítést, kész vannak az ültetőkártyák, ültetési rend, stb, és ilyenkor borul minden. De ezt minden esküvőn eljátsszák többen is, csak megjegyeztem.
2020. szept. 2. 14:13
 13/25 anonim ***** válasza:
62%
Hát ezt az utolsó pillanatban lemondani kicsit gáz...
2020. szept. 2. 14:17
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk is lesz esküvőnk nemsokára,engem rosszul érintene,ha utolsó pillanatban mondanák le. Sztem aki le is mondta nalunk az is a vírustol félt,csak kitaláltak valami hülye indokot .. amúgy érdekes,nyáron szabadságra ment a vírus,most meg emelkedik hirtelen... Ez így volt kitalálva sajnos. Aki ennyire be van tojva,ne menjen sehova,de dolgozni,boltba se,mert ott is elkaphatja.
2020. szept. 2. 14:21
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

Esetleg ha már nem akarsz menni, kamuzd azt, hogy találkoztál olyannal, akinél felmerült a koronagyanú, most tesztelték, még várnak az eredményre, de mivel érintkeztetek, most te is be vagy tojva, és különösen nem szeretnéd a násznépnek átadni.

Egyébként azt gondolom, hogy hetek kérdése, vagy max. 1 hónap, és megint korlátozva lesznek az esküvők is.

2020. szept. 2. 15:09
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

Semmi esetre sem! Szerintem zárkózzatok be a lakásba, építsetek be valami hiperszuper légszűrő rendszert, ne nyisstaok ajtót-ablakot se és ne menjetek mostantól sehová, mert minden sarkon kis koronák várakoznak, hogy a nyakatokba ugorjanak.

Komolyra fordítva: ha amúgy sem akartál menni, akkor már korábban mondani illett volna, most lemondani bunkóság, főleg ilyen mondvacsinált ok miatt. Ha lemondod, akkor legalább légy őszinte, és vállald, hogy nem akarsz menni.

2020. szept. 2. 15:35
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy, ti olvasni tudtok? Mert nem írta a kérdező sehol, hogy kamu indokkal állna elő, sőt a kérdésben szerepel is, hogy a COVID MIATT mondaná le. De persze, értem én, hogy a többség kioktatni jár ide.

Mellesleg, nem tudom miért kell parasztnak lenni csak mert valaki nem szeretné elkapni. Én is megyek egy esküvőre jövőhéten, de rohadtul lemondanám, ha tehetném, nem azért mert én félek vagy magamat féltem, hanem mert krónikus betegekkel élek egy háztartásban, és nem örülnék, ha elkapnák tőlem, miután egy 100 fős rendezvényen voltam..

Egyébként, aki meg így is bevállalta hogy megtartja az esküvőjét, az a saját hülyesége, mert várható volt, hogy szeptemberben újra több eset lesz..

2020. szept. 2. 15:53
 18/25 anonim ***** válasza:
13%
Oké, de ennyi erővel, aki nem szólt már a meghívő kézhez kapásakor, hogy kösz, de én nem megyek, az is hülye. Ha várható volt, akkor ez oda-visaza működik. Ezek után, hogy mész, az a saját hülyeséged.
2020. szept. 2. 16:05
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

“ Ezek után, hogy mész, az a saját hülyeséged.”

Én vagyok a tanú, sok választásom nincs. Egyébként gondolkodás nélkül lemondanám, akkoris, ha olyan sértődékeny lenne a pár, mint például te is. Azt pedig, ha valakit meghívnak egy esküvőre alapvetően illik elfogadni, hiszen nem véletlen a meghívás, de nehogymár az legyen a hibás, aki egy ilyen helyzetben lemondja...az értelmes emberek általában úgy szerveznek ilyen nagy eseményt, hogy előreláthatólag ne jöjjön közbe semmi. Nem mindenkinek olyan fontos ám az esküvőd, mint neked, ezt sajnos sokan elfelejtik..De nagyon a szívedre és magadra vetted úgy látom, nyilván okkal.

2020. szept. 2. 16:20
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

17-es, lehet büszke vagy az olvasási képességeidre, azonban a lényeglátás már kevésbé erősséged. A kérdező a fociddal takarózik, mert egyébként se menne el szíve szerint az esküvőre, csak ez az indok most egy aduasz, mert erre nem tud mit mondani a pár sem.

A válaszolók nem azt kifogásolták, hogy nem megy el az esküvőre, hanem, hogy nem időben mondta le, most pedig egy mondvacsinált indokkal tenné ezt. Remélem azt mindenki vágja, hogy alapvetően a vírus folyamatosan velünk van, az, hogy most több a beteg az a több tesztnek köszönhető, nem annak, hogy több a beteg is... mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy számára fontos-e részt venni egy ilyen rendezvényen, de nagyon nagy illetlenség esküvő előtt 3 nappal kitalálni, hogy ja, akkor mi mégsem mennénk.

2020. szept. 2. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!