Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez változik majd?

Ez változik majd?

Figyelt kérdés
Ma voltam iskolában szintfelmérőt írni. Amint bementem köszöntem nekik hogy sziasztok és mikor kijöttem akkoris köszöntem mindenkinek. De amikor kijottunk mindenkitől megkérdezték hogy elmenne e velük valamerre. De tőlem nem. És hazafelé már nem is köszöntek. Félek hogy nem lesznek így barátaim vagy ilyenek. Pedig próbálkoztam barátkozni.
2020. aug. 26. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egész osztályt elhívták csak téged nem? Vagy csak egy kis csoportot? Mert az úgy normális szerintem. Lehet ismerik egymást már régebbről téged meg nem. És szerinted van valami benned ami más mint bennük? Pl öltözködésed? Amiből úgy érzik nincs közös tulajdonságotok?
2020. aug. 26. 11:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem az egész osztályt. Pár embert akik ott voltak mellettem. Az öltözködésem pedig nem tudom. Szinte ugyanúgy voltam felöltözve mint ők.
2020. aug. 26. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem akkor ez változni fog. Csak még nem ismernek. És az a csoport szerintem akkor ismerte egymást. Nem tudom volt e szintfelmérőre felkészítő, ha igen lehet ők ott egy csoportba jártak. Vagy ha vidéki vagy, ők meg nem akkor azért ismerik jobban egymást. De egy csomó más oka is lehet. Lesznek barátaid ne aggódj.
2020. aug. 26. 11:26
 4/5 anonim válasza:
100%
Szia! Legy onmagad szeressenek azert aki vagy...ne legyel mas! Olyanok fognak megtalalni akikkel hasonlo az erdeklodesetek! Hidd el minden rendben lesz ne agyalj ezen feleslegesen! Tavaly voltam 9.es most 10.be megyek...enis paraztam ilyeneken de felesleges tenyleg...legyel magabiztos nekem is rengetegen isnertek egymast mar a suli elottrol! Szoval sok sikert neked a sulihoz es add magad mindig!🙂
2020. aug. 26. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Idén végeztem gimiben és ismerem ezt az érzést, mert velem is hasonló történt. De ne ebből az egy napból vond le a következtetést! Biztos vagyok benne, hogy lesznek barátaid és ki fognak majd alakulni a baráti körök. De tényleg ne agyalj rajta, mert nagyon felesleges. Még van pár napod az évkezdésig, ne stresszelj ilyeneken! Csak add önmagad:)

Sok sikert!

2020. aug. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!