Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért változik meg a szemilyis...

Miért változik meg a szemilyisége folyton?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én nem vagyok valami nagyszájú hülye gyerek ezért nincs is olyan sok barátom az osztályba de egylenne mármint igaz de mégse mert van egy nagy vetélytársam aki nekem pont az ellentétem egy lezűlött roszindulatú és alatomos kétszínű ember és az én állítólagos barátom hol ide csapódik hol oda és aza bajom hogy inkább a rossz oldalra tudom hogy hülyeség a barátságért versengeni meg ilyesmi de valamért mégis a szívemen hordom mert látom hogy ez a szerencsétlen egyre inkább olyanná válik mint ő olyan lezűlött stb.aztán meg jön hozzám sírni hogy a jegyei egyre lejebb mennek szerintetek mit tegyek probalom önmagam adni és nem foglalkozni velük de hát nem lehet mindig.Van valami tanácsotok hogy jobban tudjam érvényesíteni az érdekeimet?

2016. nov. 23. 19:27
 1/1 anonim válasza:
Mondd meg a barátodnak kereken amit gondolsz ... ez a legegyszerűbb és legésszerűbb..
2016. dec. 10. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!