Szerintetek az egész nap okostelefonját nyomkodó, facebookon meg instagrammon posztoló idióta emberi faj megérett a pusztulásra?
20
De nem bosszankodom.
Az zavar, hogy leépülnek az emberek agyilag, érzelmileg és visszamennek egy előember szintjére lassan aki csak nyáladzik az előnyös, retusált fotókra!
Ez ami szerintem nagyon sajnálatos. A nagyvállalatoknak ez profitot hoz, a politikusoknak meg könnyű ilyen embereket manipulálni.
Nincsenek már személyiségek. Mindenki uniform, főleg a fiatalabb generációk. Nem tudnak semmiről beszélni! Szégyenletes ha emiatt csak én aggódom.
Ha ennyire aggódsz az emberiség miatt, akkor talán tegyél valamit érte ahelyett, hogy online osztod az észt. Gondolom vagy olyan okos, hogy kitalálj valami igazán szuper dolgot, aminek haszna is van.
Mellesleg ne haragudj, de ha ennyi ilyen embert ismersz, miért nem velük beszélsz erről? Mert gondolom ismered őket, nem csak belepakolsz mindenkit egy általad teremtett sémába, pl. "a fiatalabb generációk" ilyenek-olyanok. Gondolom, ismered a személyiségüket, okaikat, szerepeiket, életterüket stb. Látod, hogy milyen csúnyán elrontják az életüket a közösségi oldalakkal, nem olvasnak könyveket meg ilyenek. Menj oda hozzájuk akkor és adj tanácsot, biztosan kíváncsiak rá.
Egyébként nem viccből írtam, ha ennyire buzog benned a tettvágy és az intelligencia, alapíts valami klubot, ahol terveket szőhetsz a 21. század lerombolására vagy mittudomén.
A fenébe már az olyan emberekkel, akik azt hiszik, csak az ő igazságuk létezik, csak az ő meglátásuk a helyes, akik átkozzák a mai világot, a mai embereket, holott benne, köztük élnek és használják az eszközeit ugyanúgy. Ha nem tetszik, tegyél a közjóért, ha viszont az már túl nagy falat lenne a gyk-n feltett kérdések mellett, akkor dolgozd fel és törődj a saját életeddel.
Hidd el, a kérdésed és a stílusod alapján te sem vagy akkora személyiség.
22
Igazad van s ezt csak az tudja, aki kiveszi fejét a kis kütyüjéből...
Bedrogozott idióták avagy a magukat okosnak-normálisnak gondoló "emberek"..., majd dobáljuk nekik a banánt pár év múlva:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!