Szerintetek utálják az egyenes, becsületes, őszinte embereket manapság?
21
Egy korrekt válasz talán az lett volna, hogy egyes emberek, egyes helyeken igen, utálják őket.
Viszont a felpontozottak szerint ilyen nemfordul elő a való életben.
Ilyen álszent világban élünk, a hazudósak, álszentek jobban haladnak, még itt is több pontot kapnak.
5-ös vagyok, állszentség nélkül írtam 100%-os a kommentem.
Szerintem jellemző hogy az állszentség előnnyel jár, de nem törvényszerű.
Van szerencsére ellenpélda is.
24
Megbízhatatlan?
Előre megválaszolod a kérdésed, de mégis kiírod, ilyenkor mit vársz? Próbára akarod tenni az embereket, a legmagasabb százalékot kapók lesznek a legálszentebbek? És most mitől lettél előrébb? Kiszűrted, hogy ki a megbízhatatlan és most nem fogsz bennünk bízni? Ó jajj!! :'(
Egyébként sem azt írtam, hogy nem fordul elő, hanem hogy ha őszinte, egyenes, korrekt lennél, nem nyűglődnél ilyeneken. De biztos azért nem haladsz, mert te aztán sosem vagy álszent. Ha más nem, az önigazolás legalább jól megy neked, gratulálok!
"Szerintetek utálják az egyenes, becsületes, őszinte embereket manapság?"
Nem utálják, hanem egyszerűen hülyének nézik, "élhetetlennek" titulálják, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!