Szerintetek utálják az egyenes, becsületes, őszinte embereket manapság?
A médiában legtöbször útálják, sajnos mindenki túlérzékeny manapság, és mindenkit próbál is érzékenyíteni a média.
Remek példa erre Bogdán László esete, akit a túlérzékenyített értelmiségi réteg nem akart és nem tudott elismerni.
Vagy Jordan peterson, akit szintén a politikailag túlérzékeny emberek tömegei támadnak.
De ide sorolhatnám a Jord Floyd esetet, ahol mindenki magára vette a bűnöző elleni fellépést, holott mint utólag kiderült (kiszivárgott a rendőri testkamera felvétele), hogy a bánásmód jogos, és indokolt volt, és kiderült? hogy Floyd halálának semmi köze a rendőri bánásmódhoz túladagolásban hallt meg.
Ezt minden ügyész tudta aki részt vett az ítéletben mégsem mertek őszínte jogos ítéletet adni a rendőröknek, és behódoltak a nép szimpátiájának/unszimpátiájának.
"Én is nagyon meglepődtem...mikor egy nőről az ismerkedés során kiderültek dolgok"
Én akkor lepődök meg, ha egy nő igazat mond és nem derül ki az, hogy mindenben hazudott.
3
Azt írtam, hogy őszinte, nem azt, hogy minden lében kanál és kioktat másokat.
Egyikből nem következik a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!