Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy ne utánozzon...

TheElmorGhost kérdése:

Mit tegyek hogy ne utánozzon a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó.Nagyon szeretem,imádok vele beszélni,vele lenni,jól el vagyunk.Az az egy baj van hogy már olyan szinten utánozza a stílusomat,a személyiségemet hogy sokszor jön hogy sírjak.Mindenben le utánoz.Ugyan olyan ruhákat vesz, olyanra festeti be a haját mint az én természetes hajam,ugyanúgy sminkel,ha meg említek egy sorozatot,

filmet hogy az a kedvencem rögtön meg nézi és neki is az lesz hirtelen,bármiről is legyen szó.A közösségi médiás képeimet is le utánozza. A szövegeimet,a poénjaimat.Minden hobbim is képes volt le utánozni és bele kezdeni mikor nem is ért hozzá.Amiután nálunk volt képes volt a saját szobáját is át alakíttatni olyanra mint az enyém olyan bútorokat vetetett ugyanolyan a színvilág, stílus.Mikor én évek alatt alakítottam teljesen a sajátomá a szobám és a stílusom is.Egyszer el mondtam neki hogy mit érzek és hagyja ezt abba. De nagyon meg sértődött és azt mondta hogy csak be képzelem.

Fogalmam sincs mit tegyek nem akarom el veszíteni de ki készít azzal hogy lassan minden porcikám le kopizza.

19/L

2020. aug. 10. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%

Bocs, de nem bírom, ezért:

"120. Az igekötős igék írásában a következő szabályok érvényesülnek.

a) Ha az igekötő közvetlenül az előtt az ige (vagy igenév) előtt áll, amelyikhez tartozik, egybeírjuk vele: átad, benéz, felnyit v. fölnyit, lebecsül, visszaszerez; kiállítani, megtartó, eldobott, szembeszállva; stb. Hasonlóképpen: megtartás, szembeszállás stb. – Igekötők lehetnek a következők: abba, agyon, alá, át, be, bele, benn, egybe, el, ellen, elő, előre, fel v. föl, félbe, félre, felül v. fölül, fenn v. fönn, hátra, haza, helyre, hozzá, ide, keresztül, ketté, ki, körül, közbe, közre, külön, le, meg, mellé, neki, oda, össze, rá, rajta, széjjel, szembe, szerte, szét, tele, tova, tovább, tönkre, túl, újjá, újra, utána, végbe, végig, vissza stb."

2020. aug. 13. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:
17%

En ilyenek miatt egy rakat mindent titkolok elöttük (mert masnap rohannànak a boltba ugyanazt megvenni), smink nelkül megyek at hozzajuk (mert masnaptol ugyanugy sminkelnek),közössegi posztjaimon beallithato egyesèvel is hogy kiket nem akarom hogy làssàk, stb

Es igy is amiket elkaonak "morzsàkat", egyböl màsoljàk

2020. szept. 9. 06:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék rosszindulatú lemni,ez egy saját meglátás a leírtak szerint: Elképzelhető,hogy ez a barátság az ő szempontjából inkább rajongássá alakult.
2020. szept. 9. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!