Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy ne utánozzon...

TheElmorGhost kérdése:

Mit tegyek hogy ne utánozzon a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó.Nagyon szeretem,imádok vele beszélni,vele lenni,jól el vagyunk.Az az egy baj van hogy már olyan szinten utánozza a stílusomat,a személyiségemet hogy sokszor jön hogy sírjak.Mindenben le utánoz.Ugyan olyan ruhákat vesz, olyanra festeti be a haját mint az én természetes hajam,ugyanúgy sminkel,ha meg említek egy sorozatot,

filmet hogy az a kedvencem rögtön meg nézi és neki is az lesz hirtelen,bármiről is legyen szó.A közösségi médiás képeimet is le utánozza. A szövegeimet,a poénjaimat.Minden hobbim is képes volt le utánozni és bele kezdeni mikor nem is ért hozzá.Amiután nálunk volt képes volt a saját szobáját is át alakíttatni olyanra mint az enyém olyan bútorokat vetetett ugyanolyan a színvilág, stílus.Mikor én évek alatt alakítottam teljesen a sajátomá a szobám és a stílusom is.Egyszer el mondtam neki hogy mit érzek és hagyja ezt abba. De nagyon meg sértődött és azt mondta hogy csak be képzelem.

Fogalmam sincs mit tegyek nem akarom el veszíteni de ki készít azzal hogy lassan minden porcikám le kopizza.

19/L

2020. aug. 10. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Ez egy nagyon nehéz helyzet így elolvasva. Két opció van. Meg mondod neki, hogy már pedig gondolkodjon el és nézzen szét, mert neked van igazad. Ha normális akkor változtat. Ha nem és egyéb ként ez a második opció is még szakítós vele a kapcsolatot, ha ennyire zavar. Vagy továbbra is él viseled. De a véleményed mindenképp mond el neki, akkor is ha megsértődik.
2020. aug. 10. 17:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Már egyszer el mondtam neki kérek perec az egészet de nem változott semmi. A másik meg hogy nem akarom még szakítani vele a kapcsolatot mert az utánzástól függetlenül mindíg ott vagyunk egymásnak és el veszíteni sem akarom.De azért köszi.
2020. aug. 10. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Hát nincs mit. Akkor el kell viselned és mepróbálnod szert hunyni e felett
2020. aug. 10. 17:18
 4/13 Thispain ***** válasza:
100%

A helyedben megemlíteném neki nagy valószínűséggel, hogy vasárnaponként általában emberi emésztési melléktermékkel táplálkozom(néha állatzival is). Ha ezt leutánozza, ott már tényleg baj van.

Egyébként viccet félretéve, egyszer feltenném neki a kérdést, hogy "Hova tünt az egyénisége?", mert nagy valószínűséggel fél attól, hogy a világ nem fogadná el olyannak, amilyen valójában, csak még magának sem meri bevallani.

2020. aug. 10. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy értékes számodra a barátsága és nem szeretnéd se megbántani, se megszakítani a kapcsolatot, azt tudom elképzelni, hogy megpróbálsz segíteni neki megtalálnia önmagát. Ha csak felhívod rá a figyelmét, hogy téged utánoz, le fogja tagadni (talán még maga előtt is) és nem változik semmi. Valószínűleg önbizalomhiánnyal küzd és/vagy nagyon szeretne megfelelni, az pedig, hogy hozzád hasonlítson, egy jó fogószkodó neki. Nehéz lesz erről leszoktatni, én sem vagyok pszichológus szóval nem 100% de pl hívd fel a figyelmét rá, ha valami jól áll neki vagy illik hozzá, vagy ha magától nem választ ilyet, akkor javasold neki. Nem muszáj mindig kiemelni, hogy az éppen olyan dolog, ami neked viszont nem stílusod, de mondjuk néha tehetsz ilyen megjegyzéseket, hogy "ez annyira nem az én világom, de szerintem hozzád nagyon illene/neked nagyon jól állna" stb. Javasolhatsz neki ruhákat közös vásárláskor, hajszínt vagy fazont az arcformájához, ajánld fel, hogy kisminkeled úgy, ami kiemeli valami előnyös tulajdonságát stb... Nem biztos, hogy működik, de a lényeg, hogy pozitív megerősítéssel talán jobban tudod a maga útjára terelgetni, mint negatív visszajelzéssel. Pl hobbinál is ne az legyen a téma, hogy ő kevésbé jó valamiben, amit miattad csinál, hanem hívd fel rá a figyelmét, ha valamiben ügyes, amiben te talán kevésbé.
2020. aug. 10. 17:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nincs testvére.Ezért utánozna?
2020. aug. 10. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
4 Az ilyeneknek sosem volt egyénisége.
2020. aug. 10. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg segíthetnél neki rájönni, hogy miben igazán jó és hogy miket szeret. Elkezdhetnétek akár ketten egy új hobbit amit ha te abbahagynál lehet ő folytatná és az már jó kiindulópont lenne a stílusa kibontakozásának. Vezesd őt, ha egyedül nem megy neki.
2020. aug. 10. 17:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, nekem van testvérem és utánoztam, mert valamiért menöbbnek gondoltam magamnál, az én imserösömnek sem volt testvére ezért maradt a barátnönk , valakiröl példát kell venni :D
2020. aug. 10. 17:49
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm 6.

Valószínűleg ez az egyetlen mód hogy meg maradjon a barátság is meg ne is utánozzon.

2020. aug. 10. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!