Miért nem foglalkoznak a barátaim a problémáimmal?
Figyelt kérdés
Én mindig meghallgatom mindenki apró-cseprő bajait, akár 20x is, ha annyiszor akarják elmondani, adok tanácsokat, komolyan próbálok segíteni, de ha nekem van valami bajom, akkor csak annyi a vàlasz, hogy “jajj sajnalom”, vagy “majd jobb lesz, ne aggódj”. Úgy érzem, mintha teher lenne engem meghallgatni, pedig csak ritkán panaszkodom..2020. aug. 9. 08:47
1/8 anonim válasza:
szereted hallgatni a panaszkodásukat? ha igen, hallgasd.
nem szereted hallgatni a panaszkodásukat? mondd te is azt, hogy “jajj sajnalom”, vagy “majd jobb lesz, ne aggódj”
2/8 anonim válasza:
Miért más foglalkozzon a problémáiddal.
3/8 A kérdező kommentje:
De én úgy gondoltam, hogy a barátok segítenek megoldani a problémákat..
szeretem a barátaimat, ezért szeretnék segíteni is nekik.
2020. aug. 9. 08:58
4/8 anonim válasza:
Talán eddig nem kellő alapossággal válogattad meg a barátaidat.
Van egy közmondás: "Bajban ismerszik meg a barát."
5/8 anonim válasza:
Mert ehhez szoktak hozzá. Te lettél a lelki szemetesládájuk, de őket csak a saját problémájuk érdekli, a tiéd meg rohadtul nem. Te keress mást, akinek elmondod, ha bajod van. A lényeg az, hogy ők kipanaszkodhassák magukat valakinek.
(Ha szeretnél, írhatsz nekem, én meghallgatlak.)
6/8 anonim válasza:
Szerintem ezek csak haverok.
A barátok nem érzéketlenek.
7/8 anonim válasza:
Mert más a gondolkodásmódjuk, mást találnak problémának, vagy csak totál 1 oldalúan szeretnek (nem)gondolkodni.
8/8 anonim válasza:
Ismerős én az ilyeneket ignoralom. Annyival kevesebb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!