Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én lennék az, aki megmérgezi...

Én lennék az, aki megmérgezi a barátságunkat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég hosszú lesz a sztori, de ki kell adnom magamból.

Van egy barátom, legyen Feri. Ferivel egy középiskolába jártunk és egy egyetemre felvételiztünk. A középiskola egy elég rossz intézmény volt, mi ketten kiemelkedtünk a tanulmányi eredményeinkkel. Az érettségi után én megszakítottam a kapcsolatomat mindenkivel onnan, amíg Feri nem, néha összejár velük kocsmázni.

Egy nap megjegyeztem neki, hogy ha folyamatosan azért sajnálkozik, hogy nincsenek rendes barátságai, nem kellene-e változtatnia ezen és új barátokat keresnie, mert szerintem nem

- beképzelt újgazdag

- 15 éves bmw-s kisvárosi suttyó

- műveletlen, olvasást hülyeségnek tartó

- 18 évesen alkoholista

- szociális média függő

emberekkel kellene lógnia.

Ezek után megkaptam, hogy biztos csak irigy, rosszakaratú vagyok, illetve befolyásolni akarom őt.

Erre most mit kellene reagálnom? Egyszerűen a bőr leégett a pofámról ezek után.

2020. aug. 8. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

" Én lennék az, aki megmérgezi a barátságunkat?"

Nem, mivel ez nem barátság.

2020. aug. 8. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Így belegondolva, lehet tényleg nem az....
2020. aug. 8. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ha történt egyszer egy ilyen apró vitátok de amúgy nagyrészt minden okés akkor ezt nem lehet megmérgezett barátságnak nevezni :) Barátok között, sőt házasok között is vannak nézeteltérések meg viták, ez még nem jelenti a barátság végét. Sajnos az emberek nagy része nem szereti ha megmondják mit csináljanak úgyhogy a legjobb ha nem is hozod föl ezt a témát. Ha valaki nem kér tanácsot az nem is fogja elfogadni.
2020. aug. 8. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát azért ez egy kicsit durva volt...
2020. aug. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!