Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan "erősíthetném" meg a...

Hogyan "erősíthetném" meg a barátságunkat?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell rólam, hogy elég nehezen nyílok meg mások előtt. Ennek ellenére azért van 1-2 ember, akit - barátnak nem is, de - havernak mondhatok.

Viszont összehozott a sors nem régiben egy sráccal, akivel amúgy egész jól kijövünk, de valahogy nem tudom, hogyan tudnék vele jobb barátságot kialakítani.

Van egy közös érdeklődési körünk. Eddig oké, arról tudunk beszélgetni, ha úgy van. De ezt így én önmagában nem kiabálnám el egy barátságnak...

És hát abból adódóan, hogy nehezen nyílok meg más emberek előtt, nem nagyon tudom, hogyan ismerhetném meg közelebbről. Én rengeteg mindent elmeséltem már neki magamról, ő viszont mintha távolságtartóbb lenne velem valamiért.

Mesélt ugyan magáról egy-két dolgot, de maradt a felszínesebb dolgoknál. Míg én azért a mélyebb témákba is bele-bele mentem, hogy minél jobban megismerjen.

Ezt nála hogy tudnám elérni? Lehetőleg úgy, hogy ne vegye nyomulásnak tőlem. Nagyon szeretném jobban megismerni, mert amúgy szimpatikus, de bénaságom miatt nekem ez nehézkesebb.:(

2020. máj. 18. 00:16
 1/1 Fórián Atesz válasza:
Véleményem szerint, találkozzatok gyakrabban, és ha észreveszi hogy nyitni szeretnél, ő is fog. Menjetek társaságba és ott annyi téma lesz egymást megismerni, mind a kettőtöknek szófosása lesz.
2020. máj. 18. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!