Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan barátkozzak?

Hogyan barátkozzak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap megyünk a Balatonra és szeretnék barátokat szerezni, mert mostanában az összes "barátom" elhagyott. Ez egy hosszú story, hogy miért, most annyi a lényeg, hogy nincsenek barátaim, mert egy hazugság áldozata lettem. Szóval szeretnék újakat szerezni/több emberrel megismerkedni. Csak csütörtökig maradunk, tehát nem olyan sok idő. De nem tudom, hogyan vágjak bele. Egy nyaralóba leszünk ami a miénk, tehát nem lesz ott több ember rajtunk kívül. A vízbe mindenki a családjával van, szerintem ott elég fura lenne megszólítani egy ismeretlent. Leginkább otthon leszünk, szóval időm, mint a tenger. De ilyen szórakozóhelyekre nem szeretnék menni. És introvertált vagyok, szóval ez is csak megnehezíti a dolgom. Nem nagyon tudok beszélgetni, mert félek, hogy rosszat mondok/kellemetlenséget okozok a másiknak.

Hogyan barátkozzak?

Köszönöm ha elolvastad!

17/l

Ui.: Fiú és lány is lehet, de lehetőleg velem egykorú legyen. Ezt csak azért írom, hogy ne jöjjön olyan válasz, hogy játsz egy kisgyerekkel.

2020. aug. 7. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:
A strandon hiába van mindenki a családjával, úgyis elszakadnak néha tőlük egy időre. Mondjuk elmennek körülnézni, hogy miket lehet kapni, vesznek valamit, fagyit, üdítőt vagy kaját. Tégy te is úgy.
2020. aug. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!