Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy barátkozzak, hogy ne...

Hogy barátkozzak, hogy ne legyek túl tolakodó vagy para?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom felmérni, mi az, ami sok egy ilyen helyzetben. Randi céljából ismerkedni olyan könnyű, ott minden egyértelműbb. Viszont ha barátokat akarok szerezni, nagyon nehéz számomra. Az egyik oldalról azért, mert ha bármivel kapcsolatban ráírok a másikra, felfoghatja random tájékozódásnak is a beszélgetési kezdeményezésem és akkor ő sem meri folytatni a beszélgetést általában, mert mi van, ha csak arra voltam kíváncsi. Vagy pedig creepnek tarthat, amiért elkezdek random dolgokról meg magamról dumálni vagy róla kérdezek, talán még melegnek is néz miatta vagy azt hiszi, nyomulok rá a kapcsolatom mellett.

Nagyon nem tudom, hogy kellene ezt csinálni. Szeretnék új barátokat szerezni, mert a régiek eltűntek és ismerek is néhány szimpatikus embert, de nem tudom, hogyan közeledhetnék feléjük kicsit. Mindig csak kerülgetjük egymást és nem akarom, hogy a hátam mögött meg azt gondolják rólam, milyen irritáló és nyomi vagyok és megszóljanak.

24N

2020. aug. 3. 22:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Hú basszus, ez nekem is nagy félelmem, hogy túl soknak tűnik. Pedig én is őszintén szeretek ismerkedni, megismerni új embereket és megismeretetni magam új emberekkel.

Szerintem ezt embere válogatja, az aki nyitott a barátkozásra az ugyanolyan lelkesedéssel áll hozzád mint te hozzá. Nagyon kevés ember van már manapság online mert mindenki elővigyázatos, vagy egyszerűen nem akar ismerkedni, vagy akar ismerkedni de nem online etc etc.

Szerintem maradj olyan amilyen vagy, biztos vagyok benne hogy lesz olyan aki nem fogja túl soknak tartani a közeledésed. :D

18/l

2020. aug. 4. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!