Hogy barátkozzak?
Aki kapcsolat miatt hagy ott, az nem barát, hanem gyökér.
Rózsaszín ködös egyének ismertetőjele, jobb el is felejteni. És nem csak tizenéves korban jellemző sajnos, harmincast is ismertem akinek úgy kicsavarták a fejét hogy elfelejtette az egész életét, csak a p...i volt neki. Ez van sajnos. De ez lényegében bárkivel megeshet, ilyen módon ""rizikós"" barátkozni.
Mindenesetre eddig hogy csináltad?
Kapcsolat miatt? Az exemmel lépett le a több éves "legjobb" barátnőm, akivel tényleg szószerint mindent együtt csináltunk, és nem telt el nap, hogy nem találkoztunk volna. Àtérzem a helyzetedet.
Nekem sincs sok barátom. Elköltöztem a szülővàrosomból, dolgoztam és iskolába jártam, de nem sikerült senkivel barátságot kötnöm, nagyon különcnek éreztem magamat, pedig voltam még csapatépítőn is.
Végül visszajöttem, és itt itt van az a pár barát. Nagyon nehéz barátkozni egyébként, talán havert találsz is, de igazi barátot nagyon nehéz találni. Próbálj meg esetleg minél többet eljárni otthonról, bulizz, menj kávézóba, stb. és hátha találsz olyan embert, akivel megvan a közös hangsúly. Hány éves vagy, egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!