Fiúk ha egy lánnyal ilyeneket megbeszéltek akkor fontos nektek?
Azért azt, hogy ő se érez semmit /nem vonzódik hozzád ilyen erősen ne jelentsd ki... Ritka az egészséges fiú/lány barátság. Én egy lány barátomba nagyon szerelmes vagyok, van kettő akiket úgy... esztétikusnak tartok, hogy finoman fogalmazzak, szoktam velük flörtölni, de mindkettőnek van párkapcsolata sajnos (de "benne (bennük) lennék"), van egy csúnya, és egy olyan, aki az egyik barátom exe és rám ragadt, mert nagyon jóban voltunk. Ő az egyetlen olyan lány, aki közel is áll hozzám, jó nő is, de ennek ellenére visszautasítanám.
20f
Megbízik benned.
Olyannak lát, aki segíteni tud rajta tanáccsal, véleménnyel, szép szóval, ötlettel.
Nem minden ember ilyen még akkor sem, ha hasonló a problémája. Bizonyára többet érez irányodban, mint Te feléje. Hallgasd őt meg. Ha nem tudsz tanácsot adni neki, akkor kérdezz rá a szüleidnél (más idősebbeknél, vagy akár a barátaidnál), mit tudj a fiúnak tanácsolni. Hálás lesz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!