Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz barát az ilyen?

Igaz barát az ilyen?

Figyelt kérdés

2 bélműtétem volt egymás után,a 2.műtétem után az örzőbe tartottak. A sebészeti osztály professzora pedig félrehívta anyámat,hogy elmondja,hogy a műtét utáni 2 nap a krízis időszak azaz abban két napban derült ki,hogy túlélem-e vagy nem. 30% esélyt láttak rá,de szerencsés voltam.

Egyik barátomnak szintén volt ilyen bélműtéte,viszont nem volt ilyen súlyos.

Elmondtam a történteket és azt mondta nekem ez a "barátom",hogy attól,hogy az első műtétemet elrontották és újabb kellett attól még nem jelenti azt,hogy én rosszabb helyzetben voltam,mint akkoriban ő.Aztán megmutatta fotóban,hogy egy olyan lyukkal a hasán kellett élnie 2 hónapig és neki is mennyire rossz.

Nos,erre hogy kellene reagálnom?

Csak én reagálom túl vagy tényleg nem igaz barát az ilyen?

Őszintén szólva én gondolkodás nélkül elhittem volna bármelyik barátomnak azt a kijelentést,hogy majdnem meghalt.

Mindenkinek más a szervezete és van,aki nehezebben bír egy bizonyos betegséget.

2020. júl. 27. 23:50
 1/6 anonim válasza:
78%
Nos, én ebből azt vettem le, hogy szereti ha mindig mindenben ő a jobb, szereti ha ő van a középpontban, bármiről is legyen szó, én azt mondom irigykedne ha valaki azt mondaná neked rosszabb volt mint neki,lehetséges hogy úgy gondolja te vagy az az ember akit arra használhat hogy versenyezhet veled. Arra hogy igaz barát-e, nem tudok választ adni, attól függ, leírtál egy esetet, de ha még van storyd azt is írd le,mert így nem lehet könnyen megállapítani.
2020. júl. 28. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek szeretnek egymásra licitálni. Szeretnek áldozatok is lenni. No meg, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb~ Ilyenek vagyunk.
2020. júl. 28. 00:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Mégis milyen sztorit kéne mesélnem,ami ennél is komolyabb? 😡
2020. júl. 28. 00:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Te sajnáltad a műtétjénél?

Ha nem, akkor csak a fagyi nyalt vissza, jó verseny barátok vagytok ti úgy látom.

Ha meg nem így reagáltad le, mint Ő, mellette voltál, akkor bunkó egyszerűen, ne haragudj meg.

2020. júl. 28. 00:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tökéletes, ez igaz! :)
2020. júl. 28. 01:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2020. júl. 28. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!