Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mondoconon mennyi az esély...

Mondoconon mennyi az esély arra, hogy találok magamnak egy hasonló weeb barátot?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok az esélyekre, mivel nincsenek weeb barátaim és én az vagyok.

2020. júl. 22. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
lopni minden tömegrendezvényen lopnak, ez már csak ilyen -_-
2020. júl. 22. 23:32
 12/16 anonim ***** válasza:
10%

"Együtt vagyunk. Utólag ő is belátta, hogy fogyatékosokkal van tele az egész."

Igen én is azoknak látom a párkapcsolat függő, családosdit fullba nyomató kollégáimat. Egyébként pont ezen okból kerülöm el szándékosan az előbb említettet. Én nem adom fel az animézést most azért mert egy réteg dolog.

És így legalább nem turkál valami Baka a Pixiv profilomban sem.

Én meg a Record of Grancrest War-t nézem tovább.

Aztán el ne váljatok. :)

2020. júl. 24. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
Egészségedre. Majd szólj, ha felnőttél a dedó szintjéről xd
2020. júl. 25. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Attól hogy te valamit nem értesz az nem dedó, csak te tartozol hozzá a társadalom úgy 80% korlátolt agyújához. Nektek mindennel bajotok van ami a ti korlátolt világotokon túl mutat.

Lásd pl Hardcore, Heavy metal, Animék, Videojátékok, Képregényes szubkultúra. Szuperhős filmek rajongói, E Sport rendezvények, nektek még egy Thaiföldi Lámpásfesztivál-al vagy az El Camino-al is bajotok van. A lényeg ha valami nektek nem tetszik az szar.

Igen mert te vagy a többség az biztos úgy is van. Ti birkák mind egy irányba mentek. Semmi egyediség. Szánalmas.

A vita kultúrádra ráférne némi szókincs fejlesztés. Ezt az 1 mondatót hány óra volt kiizzadni ?

A Phaidón-t olvasd már el te, sírok rajtad.

2020. júl. 25. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
14-es, hagyd! Nem érdemes az ilyenekkel leállni, mert levernek az egójukkal. Az ilyen szánalmas trollokon csak nevetni lehet, de nem szabad nekik válaszolni, mert őket pont az élteti, ha felidegesíthetnek másokat.
2020. júl. 26. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:

"A Phaidón-t olvasd már el"

Mekkora oltás XD

2021. febr. 24. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!